Anasayfa1
12 Ekim 2024 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Domuz etinden sonra yeni skandal! Kebap ve kokoreçe alkol karıştırmışlar


Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesinde yenib bir skandal daha ortaya çıktı. Köftelerde çıkan domuz eti olayı gündem yaratırken kuyu kebabında daviski başka bir lokantanın kokoreç ürününde ise votka tespit edildi.



Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ay başında açıkladığı taklit ve tağşiş yapılmış gıdalar listesi, kamuoyunu derinden sarstı.

Listede bazı tanınmış markaların da bulunması oldukça dikkat çekerken bazı köfte ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi Türkiye gündemine oturmuştu. Bu gelişmeler, vatandaşların domuz eti, tek tırnaklı eti ve kanatlı et kullanan işletmeleri daha yakından araştırmalarına neden oldu.

KEBAPTA TEKİLA TESPİT EDİLDİ

Her geçen gün yeni skandallar meydana çıkarken Orman Bakanlığı'nın yayımladığı listeye göre Antalya'daki bir kuyu tandır kebap salonundaki ürünlerde tekila tespit edildi.

ÖNCE VOTKA SONRA VİSKİ ÇIKTI

Yine Antalya’da bulunan bir kokoreççinin ürünlerinde önce votka, daha sonra başka bir numunede ise viski izlerine rastlandığı tespit edildi. Bu durum, gıda güvenliği konusundaki endişeleri artırdı.

Öte yandan bir okey salonunda sunulan gıdalarda ise rakı tespit edildiği belirlendi.

İşte o liste:

cvcvcv.jpg

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meclis üyeleri 'rant var' diyerek dava etti! AKP'ye geçen Umut Yılmaz'a mahkemeden kötü haber Akkuyu Nükleer Santrali işçileri, 3 ay geçmesine rağmen ücretlerine 2025'te zam yapılmaması nedeniyle iş bıraktı Bakan Koca Türkiye’deki güncel corona verilerini açıkladı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 5001, vaka sayısı ise 190.165 oldu! Daron Acemoğlu, Merkez Bankası'nın kararını değerlendirdi: "Türk halkını zor günler bekliyor"