Home
11 Nisan 2019 ( 135 izlenme )
Reklamlar

DSP’li meclis üyeleri AKP’ye geçti!


Ardahan'ın Damal ilçesinde DSP'den seçilen Damal Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Birkoç ve Sürsafa Abdan istifa ederek, AKP'ye geçti.



31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde DSP’den meclis üyesi seçilen Damal Belediyesi Meclis Üyeleri Erol Birkoç ve Sürsafa Abdan, partisinden istifa ederek, AKP’ye geçti.

AKP Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, yaptığı açıklamada, DSP’den Damal Belediye Meclis Üyesi seçilen Sürsafa Abdan ve Erol Birkoç’un AKP’ye geçtiğini doğruladı.

Aydın, ”Kendileri AKP ailesinin birer ferdi oldular. Birlikten güç doğar anlayışı ile AKP çatısı altında hizmet verecek olan değerli dostlarımıza partimize hoş geldiniz diyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep birlikte Damal İlçemiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. İlçede göstermiş olduğu üstün başarı içinde ilçe Başkanımız Nevriye Derdiyok’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (İHA)

https://gazetemanifesto.com/2019/dsplimeclisuyeleriakpyegecti255710/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın 'küserim, tıraşlayın' dediği ancak hiç birşey yapılmayan 16/9 Kuleleri hakkında bir skandal daha! 9 ilde seçim anketi: İşte bu Pazar seçim olsa partilerin oy oranları Bir ‘cumhurbaşkanı’ tehdit eder mi? Şimdi de Fenerbahçe ve ünlüleri tehdit etti! Ünlü okul ekonomik gerekçelerle kapandı!