Anasayfa1
09 Nisan 2021 ( 107 izlenme )
Reklamlar

Dünyanın en yüksek peribacasına Erdoğan’ın posteri asıldı!


Nevşehir'de Uçhisar Belediyesi, 104 emekli amiralin gece yarısı bildirisine tepki göstermek için, dünyanın en yüksek peribacası olan Uçhisar Kalesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dev posterini astırdı.



Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili tartışmalara ve ‘sarıklı tuğamirel’e tepki gösteren 104 emekli amiralin açıklamalarının yankıları sürüyor. Nevşehir’de Uçhisar Belediyesi bildiriye tepki göstermek için dünyanın en yüksek peribacası olan Uçhisar Kalesi’ne asılan pankart astırdı.

Pankart, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden “Beraber yürüdük biz yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda bana her şey sizi hatırlatıyor, bana her şey Türkiye'yi hatırlatıyor” sözleri ile sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. 

https://halktv.com.tr/turkiye/dunyaninenyuksekperibacasinaerdoganinposteriasildi453724h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Devlet mağdur fonu kursun Yurt dışına kaçtı denilen Olcay Kılavuz'un nerede olduğu ortaya çıktı Yeni valinin ilk icraatı Türk Bayrağı'nı kaldırmak oldu! Tepkiler dinmeyince sessiz sedasız yerine koyuldu Birgün yazarı Erk Acarer'e bu kez yumurtalı tehdit!