Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.
Peker, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum. Oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğim" diye yazdı.
Peker bir sonraki paylaşımında da, "Suriye, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Ermenistan’la şahsımla ilgili yapılacak görüşmelerden sonra barış sağlandığı taktirde ziyaretlerim Suudi Arabistan ve İsrail olarak devam edecek. Durmak yok, yola devam" ifadelerine yer verdi.
Peker, son paylaşımında, yazdıklarının 'ironi' olduğunu belirterek, "Kafatasının içinde beyin yerine delikli gri sünger taşıyanlar orada mısınız İroni için yazdığım iki tweeti anlayacak zekası olmayanlar, sizi hocaların hocası sayın İlber Ortaylı’ya havale ediyorum" dedi.



Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), "Veriler beklediğimizden daha olumlu"20 izlenme
Dev bankadan flaş Türk Lirası ikazı: İkinci düşüş çok yakında!44 izlenme
Memleketin neden bu halde olduğunun cevabı 'Beynimde lob olduğunu nereden biliyorsunuz ?'3360 izlenme
GAZBİR: Doğalgaz fiyatlarında artış kaçınılmaz129 izlenme
DOSYA: Türkiye’de ormanlar neden yanıyor?157 izlenme
Son dakika! Rusya Federal Güvenlik Servisi: Darya Dugina cinayeti Ukrayna özel servisi tarafından gerçekleştirildi26 izlenme
Erdoğan'ın gösterdiği harita farklı mı?194 izlenme
AKP'lilere göre Amerika Türkiye'yi kıskanıyor !6032 izlenme