Başbakan Binali Yıldırım bugün Hurşit kayalıklarına dikilen Yunan bayrağının indirildiğini açıkladı. Yunan basını da gelişme gelişmeyi duyurdu. Yunan Savunma Bakanlığı kaynaklarının 'fotoğrafları araştırıyoruz' dediği iddia edildi.
Yunanistan'da haberi önce Sisam adasındaki yerel “samos24.gr” sitesi duyurdu.
Haber kısa sürede pek çok Yunan haber sitesinde de yer aldı. Haberlerde, 'Hurşit adalarının güneydoğusunda bulunan Kerdo kayalığına tekne ile giden 3 Yunanlı'nın kayalığın en yüksek noktasına Yunan bayrağı diktikleri' ifade edildi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamaları üzerine, Skai televizyonunun, Yunan Savunma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdığı haberinde, konunun araştırıldığı belirtildi.
Skai televizyonunun haberinde “Kaynaklar, fotoğrafların ne zaman çekildiği belli değil. Fotomontaj mı belli değil. Fotoğrafların çekildiği yer Yunan toprağı mı o da belli değil. Araştırıyoruz” dediler" ifadesi yer aldı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/yunanistandanilkaciklamageldih87743.html
2021’in en büyük kripto suçu Türkiye’den: Thodex vurgunu tüm suçları solladı!68 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan tartışılacak genelge! Polis müdahalesini kaydedenler engellenip, işlem yapılacak65 izlenme
Karabük'te ekmeğe zam16 izlenme
AKP çöküşü durdurmaya çalışıyor...Erdoğan'dan Davutoğlu ve Babacan'a karşı yeni önlem!113 izlenme
İmamoğlu 'dün öğrendim' diyerek açıkladı: "Aralarında kimi yol arkadaşım, kimi tanıdığım, kimi tanımadığım bir sürü insanın mal varlığına, banka hesaplarına el koymuşlar"27 izlenme
AFAD'a milyonluk cip alımı genelgeye takıldı, il müdürü tepki gösterdi40 izlenme
İŞKUR işsizlere umut olamıyor14 izlenme
Yalova Valiliği'nden tartışma yaratacak karar: Parasını veren karantinadan çıkacak!50 izlenme