Anasayfa1
12 Temmuz 2019 ( 101 izlenme )
Reklamlar

Eğlence mekânında denize ateş eden bekçiler açığa alındı


İstanbul Beşiktaş’ta bir eğlence mekanında havaya ateş açılmasıyla ilgili 2 bekçi önce gözaltına, ardından da açığa alındı. Bekçilerin “Çav Bella” şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddia edildi. Ancak “Çav Bella” iddiasının gerçek olmadığı, iki bekçinin gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendikleri, alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettikleri öğrenildi.



Beşiktaş, Bebek'te 3 gün önce saat 02.30 sıralarında duyulan silah sesi polisi harekete geçirdi. Bir eğlence merkezinde yaşanan olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda silahla ateş eden şüpheliler T.K. ve M.Ö.A. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin çarşı ve mahalle bekçisi olduğu anlaşıldı. Beşiktaş dışındaki bir ilçede görev yapan iki bekçinin akşam saatlerinde eğlenmek için mekana gittikleri öğrenildi. İkilinin alkol aldığı ve müşteriler çıktıktan sonra terasa çıktıkları öğrenildi. Güvenlik kamera kayıtlarının incelendiği ve iki bekçinin de denize doğru ateş ettiği öğrenildi.

AÇIĞA ALINDILAR

Bekçilerin “Çav Bella” şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddia edildi. Ancak bu iddianın doğru olmadığı belirtildi. İkilinin alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettiği öne sürüldü.Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İki bekçinin de olaydan 1 gün sonra açığa alındığı öğrenildi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bardaciaobellacalmasinaofkelenenbekcileracigaalindi5225297/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Şimdiye kadarki bütün ‘kıyak ihale’ haberlerini unutun: AKP’li isim iki ayrı ihaleye kuruşu kuruşuna uygun teklif verdi Rus ordusu, Ukrayna’nın Mariupol kentinde bulunan Azovstal fabrikasını vurmaya devam ediyor! Ahmet Şık'tan bomba sözler 'Eğer gerçekten suç örgütü aranıyorsa AKP Genel Merkezini, Cumhurbaşkanlığı Sarayını, Başbakanlığı basıp arasınlar !' Özgür Özel: "İsrail saldıracak diye bir laf ortaya attılar, 70 milyar toplayacaklar"