Havalar soğumaya başladığı için mont ve kaban arayışına giren ancak 2 bin liradan başlayan fiyatlara bütçesi yetmeyen vatandaşlar için alışveriş sitelerinde artık yeni bir seçenek var: Alışveriş kredisi. Bazı bankalar, yaptıkları kampanyalarla artık bu sitelerden alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara 36 aya kadar varan taksit imkanı sunuyor.
9 ayda kârlarını 5 kat artıran bankalar, kışın kendisini hissettirmesiyle mont veya kaban almak isteyen ancak 2 bin liradan başlayan fiyatlara bütçesi yetişmeyen vatandaşları düşünmeyi de ihmal etmedi. Türkiye’nin önde gelen bazı alışveriş sitelerinden bu tür ürünleri almak isteyen vatandaşlar, artık bazı bankaların sunduğu alışveriş kredisiyle 36 aya varan vadelerden yararlanabiliyorlar.
Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı ekim ayı enflasyonu yüzde 85,51’le yine 24 yılın rekorunu kırdı. Ana harcama grupları itibarıyla bir önceki aya göre artışın en yüksek olduğu ana grup yüzde 8,34 ile giyim ve ayakkabı oldu.

Cumhur İttifakı ortağından dikkat çeken asgari ücret açıklaması41 izlenme
Taksim’deki patlamayla ilgili paylaşım yapan 25 hesaba soruşturma!59 izlenme
TRT, arşivinden Uğur Mumcu’yu kaldırdı, yerine Hülya Koçyiğit’i koydu!72 izlenme
Saray 1300 konutun elektriğini tüketiyor!95 izlenme
Depolar icralık traktörlerle dolu!67 izlenme
Ayvalık'ta yanan alan havadan görüntülendi: Denize nazır!89 izlenme
CHP'nin ‘sağlık çalışanlarının sorunlarının araştırılması’ önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!49 izlenme
Özel'den Silivri'de iddianame çağrısı26 izlenme
Tarikatçı baba "Atatürk'ün okullarına gitmesinler" diyerek iki çocuğunu kaçırdı
Siyasi tavırlar ve şüpheler: İşte Sinan Ateş cinayeti ile ilgili bilmeniz gerekenler
Aziz İhsan Aktaş iddianamesinden CHP'li 2 vekile fezleke
Başbakan eski danışmanı Profesör Ertan Aydın hakkında tutuklama talebi