Anasayfa1
10 Ağustos 2019 ( 125 izlenme )
Reklamlar

Ekonomik kriz kurban satışlarını vurdu!


Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kurulan hayvan pazarında tanesi 800 lira ile bin 500 liraya satılan kurbanlık koçların bir bölümü satıcıların elinde kaldı.



Pazaryeri ilçesinde kurulan hayvan pazarında arife günü olmasına rağmen beklenen satışı elde etmeyen çiftçiler, kurbanlık koçların ellerinde kaldığı belirtti. Vatandaşın ekonomik güçlükler nedeni ile sadece bakmak için hayvan pazarına geldiğini vurgulayan çiftçiler, geçen yıla göre yem fiyatlarının çok farklı olmasına rağmen, kurbanlık koçların bu yıl geçen yıla göre daha düşük fiyatlı olduğunu söyledi.

Hayvan pazarında yeterli koç satamadıklarını belirten çiftçiler Kurban Bayramı sonunda hayvanlarını mezbahalarda kestirerek kasaplara vereceklerini ifade ettiler. İHA

https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/ekonomiksikintilarkurbansatislarinivurdu5277053/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

47 yıl sonra CHP’ye geçen Edirne Lalapaşa’da itfaiye krizi: "Belediyede 2 tane itfaiye aracı var. Bunların biri, bir daha çalıştırılamayacak kadar arızalı" 'Parmak boyası' için kanun teklifi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'yi Yargıtay'a bildirdi Mehterle başladı, iflasla bitti! Seferler durdu, paranın üstüne yattılar!