Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve Türkiye'nin ekonomik gündemine dair yaptığı isabetli yorumlarla dikkatleri üzerine çeken ekonomist Mahfi Eğilmez, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yaptığı AKP iktidarının devamı halinde ekonomik kriz büyüyebilir şeklindeki yorumları nedeniyle trollerin hedefinde olduğunu söyledi.
Yaptığı paylaşımla trollerden kendisine gelen yorumlara isyan eden Mahfi Eğilmez, gerçekten de öncesinde yaptığı yorumlarda olduğu gibi bir ekonomik kriz içerisinde olduğumuzu söyledi ve bunu görmek için çok daha büyük alametlerin ortaya çıkmasına gerek olmadığını söyledi.

İşte Mahfi Eğilmez'in o satırları:
Hani seçimden sonra kriz olacaktı diye soran bazı troller var. Enflasyon aylık bazda % 9 olmuş, dünyadaki ülkelerin çoğunun yıllık enflasyonunu geçmiş, adam hala hani kriz çıkacaktı diye soruyor. Bunlar krizden ne anlıyor acaba? Ejderhalar falan mı gelecek sanıyorlar?
Yeniçağ
Üç kez uyarılan bakanlık yine aynı şeyi yaptı! Paranın nereye gittiği belli değil24 izlenme
Tarihte bir ilk: Peynir fiyatları eti geçti!27 izlenme
Ambulans uçaklarla coronalı hasta taşınıyor! 20 bin doları veren Türkiye’ye geliyor!55 izlenme
İBB'den kadınlar için yeni uygulama: Saat 22.00'da başlayacak21 izlenme
Turpun büyüğü madenden çıktı17 izlenme
Çocuk istismarcısı şeyhe AKP’li belediyeden büyük kıyak!162 izlenme
Kamuya ait 17 arsa satışa çıkarıldı! 'AKP Datça’yı yağmalamak istiyor'41 izlenme
İBB, onları unutmadı! 1453 Gazi'nin kapısı çalındı!77 izlenme
Özgür Özel, 'Ey Erdoğan' dedi, geçmişini hatırlattı: "Daha fazla suç işlemeden..."
Afette de itibardan tasarruf edilmedi! Soylu, selin vurduğu Bursa'ya 50 araçlık konvoyla gitti!
Kredi kartlarına yeni düzenleme gelebilir
İran hapishane yangınından sonra karıştı! Gardiyanlar el bombası attı ve otomatik silahlarla ateş açtı