İmamoğlu, “Sabah, şehitlikte yaşanan tatsızlıkla ilgili…” şeklinde başlayan soruya, “Hiçbir tatsızlık olmadı. Ben, yüzlerce şehit yakını, gazi yakınıyla kucaklaştım, dertleştim; acılarımızı paylaştık.
Bir vatandaşın, bence münasebetsiz bir girişimi oldu. Ben, kendisinin önce, ‘Konuşmak istiyorum’ dediğine, ‘Konuşalım, bekleyin’ diye cevap verdim. Sonra, orada bağırarak şov yapmaya gayret gösterdi. Yapacak bir şey yok. Kimdir, bilmiyorum; bakılır. Ama ben, orada yüzlerce şehit ailesiyle, gazi ailesiyle, gazilerimizle kucaklaştım, dertleştim. Benimle, milli duygular üzerinden kimse bu tarz bir ilişkiye girmeye kalkmasın” yanıtını verdi.
Bir soru üzerine eski Ordu Valisi’ne hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada hakkında çıkan para cezası kararına değerlendiren İmamoğlu “Hukuka herkesin ihtiyacı var. Bir sanık olarak da ihtiyacı hissettim. Ama bir karar verildi, itirazımız devam edecek. Bu karara karşıyız. Çünkü hiçbir kusurumuzun olmadığını biz biliyoruz. Allah hiç kimseyi adil olamayan bir yargılamayla muhatap etmesin. Bence adil olmayan bir yargılamayla karşı karşıya kaldık, ama süreci takip edeceğiz. İstinaf aşaması var, daha sonra Yargıtay aşaması var” dedi.
CHP'li Başkan ihaleler nedeniyle tehdit edildiğini açıkladı: 'Boyun eğmeyeceğim'23 izlenme
Moskova'da konser salonunu kana bulayan saldırıda korkunç detaylar74 izlenme
Erdoğan bir hafta sonra teğmenlere kılıcı çekti: "Siz bu kılıçları kime çekiyorsunuz. Çalışmamızı yapıyoruz, birkaç tane kendini bilmez temizlenecek"29 izlenme
Partilerin bir yıllık oy değişimi: AKP her ay eridi!53 izlenme
Süt fiyatlarına zam!25 izlenme
Üniversitelinin barınma krizi büyüyor: Yurt ücretlerine zam yağdı16 izlenme
İşte kürsüde fenalaşarak düşen milletvekiline AKP sıralarından "Allah’ın gazabı böyle olur" dendiği o anlar41 izlenme
Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’na hakaret etti!25 izlenme
Barış Pehlivan ortaya çıkardı: Tuğrul Türkeş’in doktor kızı ülkeyi terk etti, İngiltere’ye yerleşti!
Benzine de zam geliyor
Rusya'da şeker izdihamı! Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle Batılı ülkelerin Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar ülkede paniğe yol açtı!
ODTÜ yıkımında bir hukuksuzluk daha! Devir yetkisi rektörlüğe ait değil!