İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun, Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da arasında bulunduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
İmamoğlu'nun adliyeye getirildiği sırada çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Çağlayan Meydanı ile Abidei Hürriyet Caddesi çevresinde bazı noktalar bariyerlerle kapatıldı. Bölgeye TOMA ve çevik kuvvet araçları getirilirken, adliyeye araç giriş çıkışları kapatıldı.

Çağlayan Adliyesi'nde terörden 4 savcı, yolsuzluktan 30 savcı olmak üzere toplam 34 savcı ifade alacak. Öte yandan İmamoğlu'nun savcılık ifadesinin saat 21.00 civarında başlaması bekleniyor.
Gerçek Gündem
İstanbul’da corona virüsü çıkan yolcuyla ilgili flaş açıklama!145 izlenme
Bir gri pasaport skandalı daha! 'Olmayan Mehter Takımı'ndan yurt dışına çıkan 30 kişiden 20'si Türkiye'ye dönmedi!142 izlenme
Ata yadigarı botanik bahçeye tahliye şoku!208 izlenme
AKP’nin anket şirketi: “Sürpriz bir seçim bekliyorum”203 izlenme
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in gözaltına alınmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı24 izlenme
306 bin üniversite mezunu iş arıyor24 izlenme
Türk araştırmacıdan ABD'de büyük başarı: Depremi tahmin eden sistemi geliştirdi39 izlenme
Borç batağındaki belediye ‘hediyeler’den vazgeçmedi!91 izlenme
AKP'lilerin de 'evet' oyu kullandığı ve 'oybirliği' ile kabul edilen imar plan değişikliği İBB soruşturmasında tutuklama sebebi oldu!
Erzurum'da AKP'li başkan yeni döneme hızlı girdi! Belediyeye ait 45 taşınmazı satışa çıkardı!
İBB kiralık araçtan tasarruf etti! 2432 araç 1826’ya düşürüldü!
Dışişleri Bakanlığı, AKP’nin arka bahçesi haline geldi! İşte atanan isimler