İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.
İmamoğlu'nun paylaşımında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başlattığı boykot kampanyasına destek verdiğini belirtti.
İmamoğlu'nun paylaşımının tamamı şu şekilde:
"Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in “BOYKOT” çağrısını destekliyorum. Milyonlarca vatandaşımızı disiplinle, özveriyle BOYKOT sürecine dahil olmaya davet ediyorum.
Bu BOYKOT, medya ve iş dünyamızı yok etmeye, onlara zarar vermeye yönelik değildir. Bilakis onları prangalarından kurtarıp özgürleştirmeye dönüktür.
Uzun yıllardır, baskıcı ve antidemokratik iktidarın bir avuç ihtiras sahibine teslim oldular. Keyfi dayatmalara, topluma umutsuzluk ve korku salmaya teşne oldular. Kimileri isteyerek bunu yaptı, kimileri korkuyla. Artık zaman değişti. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemeyeceğiz.
Medya ve iş dünyası için seçim yapma vakti gelmiştir; ya 1 kişinin güdümünde yola devam edecek ve BOYKOTUN sert etkilerini görecekler ya da bizler gibi milletin yanında hizalanacaklar."
Tüm vatandaşlarımızdan güçlü bir tepki bekliyor, milletimizin sağduyusu ve dirayetine güveniyorum."
İBB davasında 49. gün! Elif Güven: "Savcı, ‘İstediğim gibi konuşmuyor, içerde kalsın’ dedi"18 izlenme
AKP'li belediyede 'Lale devri': Milyonlar harcadılar!102 izlenme
Bakan Koca'nın aylar önce 'ücretsiz olacak' dediği aşıya zam geldi!39 izlenme
Eski Bakan'dan AKP ve Bahçeli’yi çıldırtacak İmamoğlu açıklaması39 izlenme
MEB hazırladığı kitapçıktaki skandal çizimler için ‘algı’ soruşturması başlattı96 izlenme
Cumhurbaşkanlığı’nın “örtülü ödenek” harcamaları 2020 yılını aştı!49 izlenme
Erdoğan'ın imzasıyla sunuldu: Diyanet'e ayrılan bütçe 6 bakanlığı geride bıraktı33 izlenme
İsrail silah devine Avrupa'da şok darbe! Çekya'da İsrail bağlantılı fabrika ateşe verildi!29 izlenme
Vatandaş kombi açmaya korkar oldu: Battaniye altındaki vatandaş oranı yüzde 76!
AKP'li belediye başkanının mazbatası iptal edildi
Yandaş Ahmet Hakan’ın müthiş analizi: Ne dese tersi gerçekleşti!
Sedat Peker: 'İmanlı nesiller yetiştireceğiz' derken çoğunluk pudracı nesil oldu