Hükümetin uyguladığı ekonomi politikaları sonucu yaşanan ekonomik kriz her geçen gün etkisini artırıyor. Erzurum'da vatandaşlar ucuz et alabilmek için eksi 12 derece soğukta Et ve Süt Kurumu (ESK) mağazaları önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
SAATLERCE BEKLEYİP ELİ BOŞ GERİ DÖNÜYORLAR
Et fiyatları tavan yapınca kasapların yolunu unutan yurttaşlar çareyi Et ve Süt Kurumu'nun önünde sıraya girmekte buldu. Piyasaya göre daha ucuz olana ESK mağazalarında kıymanın kilo fiyatı 89 lira. Ancak her et türü için 1 kilo satış sınırı var. Aynı zamanda mağazalardaki ürünler yetersiz olduğu için saatlerce sıraya girmesine rağmen bir çok yurttaş istedikleri ucuz et ve et ürününü alamadan eli boş evlerine dönüyor.
Sözcü
AKP'de bir istifa daha!151 izlenme
Ucuz et vatandaşa değil, Köfteci Yusuf , McDonald's ve Burger King'e gitti! CHP'li Öztürkmen: "İthal et üzerinden yapılan büyük vurgunun peşini bırakmayacağız"22 izlenme
Eski AKP'li vekil "Parayla devlet kadrosu satılıyor!"633 izlenme
Şimşek: "Müdahale etmeseydik 40 milyar dolar altın ithal edilecekti"25 izlenme
CHP’li Torun’dan bakan Kurum’a: 432 milyon TL’yi kimlerin cebine aktardınız?31 izlenme
'Binali Yıldırım görevden alınacak' iddiası587 izlenme
Benzine zam geldi22 izlenme
AKP'li belediye tarihi camiyi satışa çıkarttı!153 izlenme
Uluslararası şirket Türkiye’den resmen çekildi! Bin 800 çalışanı vardı
Bakan Koca açıkladı: 54.100 yeni vaka tespit edildi, 68.895 kişi sağlığına kavuşurken, 136 kişi hayatını kaybetti!
İmamoğlu'ndan bakanlara: "Topunuz gelin"
Diyanet'in ABD'deki külliyesini Saray doğruladı: 'Bence takdir etmemiz lazım'