Anasayfa1
16 Aralık 2025 ( 8 izlenme )
Reklamlar

Ela Rümeysa Cebeci İmam-Hatipli çıktı


Uyuşturucu operaysonu ile gündeme gelen isimlerden biri de Ela Rümeysa Cebeci idi. Cebeci'nin İmam hatip lisesi mezunu olduğu ortaya çıktı


Ela Rumeysa Cebeci bir televizyon kanalının dikkat çeken ekran yüzü. Önce gözaltına alındı sonra serbest bırakıldı. Ekrandaki sunumu ve giyim tarzı ile dikkat çeken Cebeci'nin günlerdir tartışılan görüntüleri sonrası Gazeteci Seyhan Avşar, Cebeci'nin İmam hatip lisesi mezunu olduğunu yazdı. Avşar'ın iddiasına göre Cebeci muhafazakar bir ailede büyüdü.

Cebeci'nin İmam-Hatip lisesi mezunu olmasının ortaya çıkmasının ardından gözler iktidarın yıllardır sürdürdüğü 'Dindar Nesil' projesine çevrildi. Sayıları artan İmam-Hatip okullarına rağmen bu okullardan mezun olan gençlerin yaşam tarzı AKP'nin politikası ile örtüşüyor mu sorusu yeniden gündemde. 

İMAM-HATİPLER EĞİTİMDE BAŞAT UNSUR OLDU 

AK Parti döneminde özellikle İmam-Hatipler eğitimde başat unsur kabul edilirken çok sayıda lise de İmam-Hatip'e çevrildi. Bununla beraber İmam-Hatip liselerinin orta kısımları da aynı politika çerçevesinde açıldı. İmam-Hatiplerin arttığı dönemlerde mezunlarından deist sayısının artması da başka bir tartışma konusu olarak gündemde yer alıyor

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çağ dışı zihniyet: İstanbul'da kız yurdunun önünden geçen şahıstan skandal sözler! Menzil şeyhi konuştu: Sağlık Bakanlığı’nı ele geçirdik! Ayarı kaçıran Çatalca Müftüsü'ne belediye başkanından yanıt Emeklilerin ikramiyesi nasıl eridi?