Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP'nin grup toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, İmamoğlu'na ilişkin "Türkçe okuduğunu anlama konusunda özürlü bir arkadaş" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik de konuşmalarını sürdüren Tekin, "Ben Özgür Özel’e gerçekten acıyorum. Şuursuz tartışmasını kendisi başlattı. Şuursuz kavramını kendisine iade ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yusuf Tekin'in açıklamaları şöyle oldu:
"Türkçe okuma anlama yetisi olsaydı iyi bir üniversite kazanırdı. okuduğunu anlama konusunda özürlü bir arkadaş. Ona iyi bir Türkçe kursu almasını tavsiye ederim.
Birlikte hareket ettiği terör gruplarından esinlenmiş olacak ki hukuk devletinin kurallarına meydan okuyor. Biz hukuk devletinin prensiplerine göre yaşıyoruz. Sayın Özgür Özel’in tartışmaya girme biçimi de tuhaf. Ben Özgür Özel’e gerçekten acıyorum. Şuursuz tartışmasını kendisi başlattı. Şuursuz kavramını kendisine iade ediyorum.
Şuursuzluk partisinde olan bitenden, partisinin tarihinden haberdar olamamak demektir. Laiklik tartışmasını eğer şuuru olsaydı benim başlatmadığımı görürdü. Laiklik tartışmasını kimin başlattığını görmek istiyorsa 14 Kasım bütçe komisyonundaki CHP’li milletvekillerinin şov yaparcasına yaptıkları açıklamalara benim cevap verme hakkım olduğunu ve bu hakkı verdiğimi görürdü. Haydi partisinin tarihini bilmiyor, partisinde olan biteni bilmiyor. Haberdar olmadığı için ben onu şuursuzlukla itham ediyorum. Çünkü partiniz içinde kimlerin ne konuştuğunu bilmiyorsunuz. Ona tavsiyem partisinin içindeki kendisine yönelik tartışmalara baksın."
Sözcü
AKP’li belediyenin mezbahasında skandal görüntüler! İşte yedirdikleri kelle paça48 izlenme
Gana'da yüzde 51'e çıkan enflasyon halkı sokağa döktü: Binlerce insan protesto için meydanlara indi30 izlenme
Okul müdüründen öğretmenlere 'kıyafet' uyarısı! "Böyle giyinemezsiniz, soruşturma açarım"43 izlenme
İmamoğlu’nun avukatından ‘ahmak’ davası açıklaması16 izlenme
AKP'li belediyede zimmet operasyonu: 2 kişi tutuklandı17 izlenme
‘Dayak Yiyen Kadın Şükretsin’ Diyen Yıldız’a Diyanet Sahip Çıktı!200 izlenme
Resmi rakam açıklandı: Bedelliden devletin kasasına 9.5 milyar TL girdi118 izlenme
İstifa eden danışmanı Hilal Gül, Sinan Oğan’ı anlattı: 'Yaptıklarına mobbing demek hafif kalırdı'47 izlenme
Mansur Yavaş'tan Bayraktar ailesini köşeye sıkıştıran soru: Niye şimdi?
Leva TL’yi 10’a katladı, halk yanına bile yaklaşamıyor ama Bulgarlar Edirne’den kalıp kalıp peynir alıyor!
Vodafone Arena'daki patlama anı amatör kameraya takıldı ! İşte o anlar...
Ankara'da şok görüntüler! PCR testleri yol kenarında bulundu