Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 4C (Emekli Sandığı) kapsamında yer alan emekli ve hak sahiplerine yönelik önemli bir duyuru yaptı. SGK’nın resmi X hesabından yapılan açıklamaya göre, aylık ödeme günü 5 Haziran olanların Haziran 2025 dönemine ilişkin ödemeleri bir gün öne çekildi. Buna göre, ödemeler 4 Haziran 2025 tarihinde hesaplara yatırılacak.
SGK tarafından yapılan paylaşımda, “Aylık ödeme günü 5 Haziran olan 4C (Emekli Sandığı) kapsamındaki emekli ve hak sahiplerimizin Haziran 2025 dönemine ilişkin aylık ödemeleri öne çekilerek 4 Haziran 2025 tarihinde hesaplara yatırılacaktır” ifadelerine yer verildi. Bu erken ödeme kararı, emekliler ve hak sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Emekli maaşlarınızın hesaplarınıza yatıp yatmadığını eDevlet üzerinden kolayca sorgulayabilirsiniz. Ayrıca, SGK’nın resmi internet sitesi (www.sgk.gov.tr) (www.sgk.gov.tr) veya Türkiye Finans gibi bankaların emekli maaş hizmetleri aracılığıyla da bilgi alabilirsiniz. Ödemelerle ilgili detaylı bilgi için SGK’nın resmi iletişim kanallarını takip edebilirsiniz.

Emekliler, erken ödeme kararından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bazı kullanıcılar diğer emekli grupları için de benzer düzenlemeler beklediklerini ifade etti.
Gerçek Gündem
Hariri, Türk Telekom’un parasını bikini mankeniyle yemiş!82 izlenme
Kanal İstanbul sürgünü: Önce tapu verdiler, şimdi başka ilçeye yolluyorlar!65 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan soruşturma tepkisi: "Aklınızı başınıza alın, milletle inatlaşmayı bırakın"42 izlenme
Bir yalanın anatomisi: Yenikapı-Havalimanı metrosunda aslında ne oldu?58 izlenme
Türkiye'nin konuştuğu futbolcu cinayetinde bomba gelişme26 izlenme
AKP'nin zenginlerinden bu sefer şatafatı bir hayli bol sünnet düğünü !181 izlenme
Rojin Kabaiş'in babası, Adalet Bakanı Tunç'la görüştü: Neler konuşuldu?27 izlenme
Gani Müjde’den kayyum Gürsel Tekin’e ağır tepki: "TEM kapalı ama utanmazlık caddesi açık"42 izlenme
Prens Türk mallarına ambargo koyuyor kimseden çıt yok! Ambargo Türkiye ekonomisi için ne anlama geliyor?
Üsküdar Belediyesi operasyonunda 9 tutuklama!
Banka kaydı yok, masal çok! Milyon euroluk yurtdışı servetine akıl almaz kılıf
Rektörün oğlu hiçbir sınava girmeden hukuk diploması almış