Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını açıkladı.
Akaryakıta üst üste gelen zamların ardından 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullanması tartışmalara yol açmış, Özel Halk Otobüsleri Birliği de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla 15 Ekim'de bu uygulamayı sonlandıracağını açıklamıştı.

NTV'de yer alan habere göre, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde tüm özel halk otobüslerinin sadece ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacağını ifade etti.
“AYIN 1’İ İLE 4’Ü ARASI”
Soydaş, "Türkiye genelindeki tüm özel otobüsleri yalnızca ayın 1’i ile 4’ü arası ücretsiz yolcu taşıyacak. Geriye kalan 26 gün taşımayacak" şeklinde konuştu.
Şehit aileleri, gazi aileleri, emniyet mensupları ve basın mensuplarının ise ücretsiz taşımadan sürekli olarak yararlanabileceği aktarıldı.
Yeniçağ
Mahkemeden CHP'de mutlak butlan kararı!11 izlenme
Kırsal mahallelerdeki ücretsiz sağlık taramasını AKP ve MHP’liler reddetti!82 izlenme
Mahkemeden Şişli için kayyum kararı: Gözler AYM'de24 izlenme
48 yıl önce bugün Kıbrıs'ta bir destan yazıldı: Kıbrıs Barış Harekâtı46 izlenme
Son anket: Fark İstanbul’da 2.8, Ankara’da 20.3 puan52 izlenme
İşçileri azarlayan ve tehdit eden 'Eti Krom'un patronunun yeni kaydı çıktı: "Burası özel bir yer. Haber vermeden eylem yapmak suç"35 izlenme
Atatürk fotoğrafına çirkin saldırı! "Yaptığınız hainlik"49 izlenme
Avcılar'da bir Anadolu Lisesi'ne 19 Mayıs'ta asılan Erdoğan posteri, öğrencilerden tepki gelince indirildi30 izlenme