Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yılmaz toplantıda dün açıklanan Orta Vadeli Program’ı değerlendirdi.
OVP'nin gerçekçi olduğuna yönelik değerlendirmeler aldıklarını ifade eden Yılmaz, en önemli unsurun bunun uygulanması olduğunu söyledi.
Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabiliriz. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı sonuçlandırmayı öngörüyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısının bu sözleri yine emeklileri hüsrana uğratacak cinsten. Emeklilerle ilgili yıl sonuna kadar bir düzenleme yapılmayabilir.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI
Memur ve emekli maaşlarına değinen Yılmaz, enflasyon farkının yansımasının memur emeklilerinin maaşlarında göreceğini, diğer emeklilerle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabileceklerini vurguladı.
Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabiliriz. Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı sonuçlandırmayı öngörüyoruz" dedi.
Yeniçağ
Suriyeli çocuklara 234 milyon!169 izlenme
‘Yargı reformu’ tam gaz! Orhan Uğuroğlu’na saldıranlar serbest bırakıldı!42 izlenme
Belediye başkanının sözleri felaketin boyutunu ortaya koydu: Üst katlara kaçabilen kurtulmuş, kaçamayanlar…155 izlenme
15 yaşındaki Nursel'in acı sonu! Sağmaya gittiği ahırda korkunç bir şekilde öldü.28 izlenme
Akşener’den dip dalga ve anket sonuçları açıklaması227 izlenme
İzmir'de Ortaokul öğrencileri, ders arasında bir araya gelerek "Mustafa Kemal’in askerleriyiz!" sloganı attı24 izlenme
14 anketin ortalaması alındı: Cumhur'a 'baraj' şoku!12 izlenme
Koronavirüse yakalanan hemşire Dilek Akçabelen'in beyin ölümü gerçekleşti84 izlenme