Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Türk mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik' bir gastronomi kitabının hazırlığı içinde olduğunu duyurdu. Erdoğan, "Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz" açıklamasını yaptı.
Emine Erdoğan, Türkiye'nin yemek kültürünün tanıtılması için hazırlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"Türk mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik bir gastronomi kitabının hazırlığı içindeyiz. Alanında uzman akademisyenler ve şeflerle bugün güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Katkıları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Sağlıklı, geleneksel ve atıksız tariflerle kültür kodlarımızı da içinde barındıracak bu eser, öncelikli olarak Türkçe ve İngilizce, daha sonra ise farklı dillerde yayımlanacak. Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz."

https://abcgazetesi.com/hayirliolsunturkiyemfirstladyisigastronomikitabi359445
İBB soruşturması tanıklarından biriydi: O ifadenin arkasından husumet çıktı31 izlenme
Suriyeli akınını duvar da durduramadı: Merdiven dayayıp geçiyorlar226 izlenme
İstifa eden AKP'li başkan: Siyaseti tezgâh kurmak sanıyorlar415 izlenme
Özgürce, çekinmeden soru sormaya hasretiz159 izlenme
Isparta'da skandallar bitmiyor! Elektrik isteyen yurttaşa bakanlık yetkililerinden 'al çay iç' yanıtı!89 izlenme
Tanrıkulu'ndan 128 milyar doların ardından 159 ton altın sorusu!95 izlenme
Erdoğan’a teşekkür etmişlerdi: Uyuşturucu kaçakçısı ülkede böyle karşılandı56 izlenme
Zamlardan sonra tarımın geldiği son nokta!231 izlenme