Enis Berberoğlu’nun dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezlekenin tekrar düzenlenmesi talebini reddeden İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin ret kararı üzerine Berberloğlu’nun avukatları üst mahkeme olan İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulundu.
Berberoğlu’nun avukatları Murat Ergün ve Yiğit Acar, daha önce yapılan itirazı reddeden İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yeni bir itiraz dilekçesi vererek, talebin reddi durumunda dilekçelerinin, yeni değerlendirme için üst mahkeme olan İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesini talep etmişti.
RET KARARINA YAPILAN İTİRAZ DA REDDEDİLDİ
Dilekçeyi değerlendiren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, daha önce verdiği kararda isabetsizlik olmadığını belirterek itiraza verdiği ret kararına yapılan itirazı da reddederek, Berberoğlu’nun avukatlarının talebi üzerine dilekçenin üst mahkeme tarafından değerlendirilmesi için İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesine yönlendirdi.
Soyadından sonra yüzünden de ‘AKP’liyi tanıma’ dönemi!81 izlenme
Yaşar Okuyan hayatını kaybetti39 izlenme
Meclis'te hakaret ve arbede: 'Sahipsiz köpekler' derken muhalefeti gösterdi36 izlenme
Sosyal güvenlik uzmanı zamlı maaş tablosunu paylaştı: İşte emekli ve memurların maaşlarına gelecek zam oranı178 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam odasında Atatürk posterinin olmadığı ortaya çıktı!759 izlenme
Akbelen’de bir ağaca bile zarar vermeden üretim yapılması mümkün36 izlenme
‘Man Adası’ davasında karar: Kılıçdaroğlu Erdoğan’a tazminat ödeyecek31 izlenme
Ayasofya önünde açılan o pankartı tutan isim gözaltına alındı sonra neler anlattı?562 izlenme
Dilan Polat-Engin Polat kara parayı nasıl akladı? Polat çiftinin 'Şirinler' taktiği
'Mesih' olduğunu iddia eden Mezarcı: Tesettüre uyma mecburiyetini kaldırıyorum
CHP'li Engin Altay, Erdoğan’ın kafasındaki YSK hinliğini açıkladı !
Büyük felakette dokuzuncu gün: Can kaybı 31 bin 974'e yükseldi