Anasayfa1
26 Ağustos 2025 ( 18 izlenme )
Reklamlar

Enişteye iş çok


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Diyanet’te görev yapan eniştesi Fatih Kurt, farklı görevler üstleniyor. Diyanet İşleri Vakfı Mütevelli heyeti üyesi olan Kurt, aynı zamanda Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu’nda da başkanlık yapıyor.


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un eniştesi; alınan yeni kararla Gaziantep İslami İlimler Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde akademisyenlik yapmaya da başladı. Kendisine ‘Skoda SuperB’ makam aracı tahsis edilen Fatih Kurt, akademisyen olsa da Gaziantep’e taşınmadı. Fatih Kurt, görevlendirme ile Diyanet’in Ankara merkezinde kaldı.

Kurt daha önce de Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü görevindeydi. 
2023 seçimlerinde AKP’den Erzurum Milletvekili Aday Adayı olan Kurt, Diyanet İşleri Başkanlığı’na döndü ve Başkan Ali Erbaş’ın danışmanı oldu.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye 40 bin ton pirinç ithal edecek! Bu eser kimin eseri? AKP’li belediye 400 işçiyi kod-17 bahanesiyle işten çıkardı Aldıkça almışlar: Bir personele 10 bilgisayar düşüyor! Kilis’te zabıtadan tepki çeken müdahale! Terazisini zorla alarak satıcıyı darp ettiler, satıcının yanındaki çocukların yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı