İzmir´de depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Arama çalışmalarında Emine Kavak isimli kadının çantasına ulaşıldı. Çantada yapılan incelemede, Kavak´ın borçlarının listesini yaptığı bir kağıt ve ödemek için bir miktar para ile poşete koyduğu öğrenildi.
İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremin ardından enkazlarda arama kurtarma çalışmaları ara verilmeden devam ederken, AFAD ekipleri Doğanlar Apartmanı´nın 3´ncü katında bir çanta buldu. Saat 03.30 sıralarında yıkıntılar arasından çıkartılan çantanın, yapılan incelemede Emine Kavak isimli bir kadına ait olduğu belirlendi. Çantadan çıkanlar ise polis ve AFAD ekiplerini duygulandırdı. Kavak´ın deprem öncesinde, mevcut borçlarını bir kağıda yazdığı, ödemek için de bir miktar para ile birlikte kağıdı aynı poşete koyduğu görüldü.
AFAD ekipleri, daha sonra çantayı polis ekiplerine teslim etti. Polis ekipleri içerisinde borç listesi ve bir miktar para bulunan çanta ile ilgili tutanak tutarak bölgeden ayrıldı.

https://abcgazetesi.com/enkazaltindanturkiyegercegicikti365600
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten annesine acı mektup56 izlenme
Ukrayna tarafından Harkov'da vurulan Rus savaş uçağının düşme anı saniye saniye görüntülendi!134 izlenme
Süleyman Soylu'dan flaş açıklama! '15 Temmuz'u FETÖ mü yaptı? FETÖ yapmadı!'95 izlenme
Cumhuriyet tarihinde ilk: Çift haneyi gördü39 izlenme
AKP’nin Tekirdağ adayı olması beklenen Cüneyt Yüksel'in 'maklube' sofrasından fotoğrafı ortaya çıktı40 izlenme
Bu da corona düzenbazı! Sahte ilaca isim bile vermiş!67 izlenme
İran’dan Türkiye’ye göç dalgası mı başladı? Açıklama geldi48 izlenme
Rusya, Ukrayna’nın Harkov kentinde sokaktaki sivilleri roketli saldırıyla hedef aldı!123 izlenme
Mekke'de 'Filistin' ve 'Gazze' kelimelerini kullanan Türk imam ayağından kelepçelendi
Benim arabam gazlı diye sevinenleri yıkacak haber: LPG'ye rekor zam
CHP’den AKP’ye geçen başkanın gizli hesabı ortaya çıktı!
Mahsun Kırmızıgül'den liste yapan yandaş yazarlara zehir zemberek sözler: "Bu ülkenin terörden daha büyük bir sorunu var o da yolsuzluk"