Anasayfa1
03 Ağustos 2026 ( 9 izlenme )
Reklamlar

Erdal Beşikçioğlu tutuklandı


Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklandı. Beşikçioğlu ile birlikte 39 kişi daha tutuklandı.


Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan 55 kişiden 44'ü, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, sevk edilen kişilerden aralarında Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun da bulunduğu 40'ının tutuklanmasına hükmetti.

40 KİŞİ TUTUKLANDI, ARALARINDA BEŞİKÇİOĞLU DA VAR

Tutuklananlar arasında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, belediye başkan yardımcıları Mutluluk Çerimoğlu, Taylan Özgüven ve İhsan Bahri Beyler ile Beşikçioğlu'nun yakın koruması Hüseyin Yılmaz, Etimkent Yönetim Kurulu üyeleri ve İhale Komisyonu üyeleri de bulunuyor.

4 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA KARARI VERİLMEDİ

Tutuklama talebiyle sevk edilen 44 kişiden 4'ü hakkında tutuklama kararı verilmezken, gözaltındaki 10 kişi ise imza yükümlülüğü ve yurt dışına çıkış yasağından oluşan adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı

Kaynak: Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’a Bosna Hersek’ten tepki! 'Seçim kampanyası için gelecekse, gelmesin!' İmamoğlu, parti ayrımı yapmadan bütün belediyelere yardım sözü verdi Son anket: Fark İstanbul’da 2.8, Ankara’da 20.3 puan Atatürk'ün mirasına sahip çıkılmayacak mı? Savorona'ya ait eşya açık artırmaya çıktı!