Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yakın çevresine en az yüzde 10 oranında oy olacaklarını ve bu oranın büyük bir bölümünün AKP'den geleceğini söylediği öğrenildi.
Diğer yandan Davutoğlu'nun masasındaki ankete göre AKP'nin oyunun yüzde 30'un altında indiği belirtildi.
AKP'den ayrılmasının ardından Gelecek Partisi'ni kuran ve partisinin Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurmaylarına en az yüzde 10 oranında oy alacaklarını söylediği belirtildi.
Yeniçağ gazetesinin haberine göre, Davutoğlu'nun gerçekleşecek ilk genel seçimde AKP seçmeninden büyük bir kitlenin kendilerine yöneleceğine inandığı ve AKP tarihinde şimdiye kadar en çok oy alan genel başkan olmasının da bunda etkili olacağını düşündüğü öğrenildi.
Diğer yandan Davutoğlu'nun masasındaki ankette iktidar partisinin oy oranınında büyük bir erime olduğu ifade edildi. Gelecek Partisi'ndeki ankete göre, AKP'nin oy oranının yüzde 30'un altına indiği kaydedildi. Söz konusu ankette, kararsızların büyük bir orana sahip olduğu ve Gelecek Partisi'nin kararsızların oyunu almak için çalışma yürüteceği kaydedildi.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/erdoganaanketsokistemasasindakianketh28213.html
CHP’li belediyenin ucuz karpuz tezgâhına AKP’li belediye kepçeyle müdahale etti!40 izlenme
Ampulün zor günü: Yaptıkları yolsuzluk, Sayıştay'a takıldı!328 izlenme
KYK haber vermeden değiştirmiş: Bir gecede yurtsuz kaldılar!36 izlenme
Bir sosyal medya gözaltısı daha!436 izlenme
Deprem bölgesini sel vurdu: Ölü ve kayıplar var42 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde 2 özel harekat polisi tutuklandı55 izlenme
Ekonomist Eğilmez gerçek işsizlik rakamlarını açıkladı!168 izlenme
Harp okullarında yeni değişiklik! AKP, tarikatların önünü açtı!102 izlenme