Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini yenileme kararınına ilişkin konuşan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Parti Meclisi toplantısında boykot seçeneğinin üzerinde çok durmadıklarını söyledi. Özel, seçim iptali kararını Erdoğan'ın siyasi tarihinin en büyük hatası olarak değerlendirirken, bu hatayı Berat Albayrak'ın yaptırdığını iddia etti.
'SEÇMEN BU KARARLA HESAPLAŞMAK İSTİYOR'
Gerçek Gündem'in sorularını yanıtlayan Özel, 23 Haziran seçimine dair çok umutlu olduğunu ifade etti. PM toplantısında boykot tartışmalarının olduğunu ancak sahadan gelen izlenimler nedeniyle bu seçeneğin çok üzerinde durulmadığını söyleyen Özel, “Bu seçenek ciddi bir şekilde tartışılabilirdi ama 200 kişinin sahadan aldığı tek duygu şu idi; seçmen bu kararla hesaplaşmak istiyor.”
AKP’nin kurucularından Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu’nun tepkilerini de hatırlatan Özel, Binali Yıldırım’a oy verenlerin bile “Bu bize yakışmadı, doğru değil” dediğini söyledi.
'BERAT ALBAYRAK BU HATAYI YAPTIRDI'
Seçim iptalinin Erdoğan’ın siyasi tarihinin en büyük hatası olduğunu söyleyen Özel, “Bu hatayı yapmamak için bir süre farklı bir tutum sergiledi, ama Berat Albayrak ve etrafındakilerin bu hayatı yaptırdığını düşünüyoruz.” dedi.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/erdoganabuhatayiberatalbayrakyaptirdih127591.html
Kürşat Ayvatoğlu'nun kokain çektiği araç AKP Genel Merkezi'nin çıktı!199 izlenme
Son araştırmada AKP'yi zora sokacak sonuç!119 izlenme
Erdoğan'ın Gülbeddin Hikmetyar'la birlikte bulunduğu karenin sırrı ne?94 izlenme
AIDS'ten hayatını kaybeden çocuğun babası konuştu: "Oğlumu öpmedim bile"45 izlenme
'Aziz İhsan Aktaş' davasında 17’inci gün bitti! Avukat beyanlarına süre kısıtlaması...54 izlenme
Saray'a tanesi 1.8 Milyon Euro'ya 3 Mercedes!53 izlenme
Sedat Peker'den yeni video duyurusu! Osman Kavala, Mehmet Cengiz, Mesut Yılmaz...125 izlenme
“Ben savcıyım” diyerek İETT otobüsünde tehditler savurmuştu: Sahte savcı tutuklandı26 izlenme
Ekrem İmamoğlu’na yeni dava: Hapis cezası isteniyor
Ekrem İmamoğlu "Seçildiğimizde kasada maaşları ödeyecek para yoktu"
ADD, Tuzla Piyade Okulu'nda ihraç edilen teğmenler için suç duyurusunda bulundu: Ata'yı savunmak suç mu!
Emniyet'in sitesinde yayımlandı! 'Bu neyin hazırlığı?' dedirten satın alma listesi