Rize’de gerçekleştirilen kongreye katılan ve aynı zamanda Aksaray, Eskişehir ve Konya’daki kongrelere de seslenen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın sürecinde gerçekleştirdikleri kongrelerin tıklım tıklım dolu olmasını övdü.
Rize’deki salonda sosyal özellikle sosyal mesafe kuralına uyulmayan kongrede partililere seslenen Erdoğan, “İşte şu salonun hali… Bakın bir kongre yapıyoruz, salgının olduğu bir dönemde kongre yapıyoruz ve Rize'de salon lebalep dolu” diyerek kalabalığı övmesi dikkat çekti.

BEŞ MASALI LOKANTADA VİRÜS VAR, KONGRE SALONUNDA YOK
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın lebaleb dolu açıklaması tepki göstererek, “Beş masalı lokantadan bulaşan virüs lebaleb dolu kongreden bulaşmaz! Halk aç, insanlar evsiz, işletmeciler perişan! Kongrede yazan ‘siyasetin tek limanı ahlaktır’ cümlesi pek manidar. Birisi Erdoğan'a 13 vatan evladının şehit olduğunu da anlatsın. Yazıklar olsun size!” diye yazdı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ise, “Bugünden sonra Rize’deki tüm restoran, kafe ve kahvehanelere özgürlüklerini verin. Bezduk, darlanduk adaletsizliğiniz” ifadelerini kullandı.
SAĞLIKÇILAR BOŞUNA MÜCADELE EDİYOR
ADD Samsun Şube Başkanı ve aynı zamanda doktor olan Işık Özkefeli de Erdoğan’ı eleştirdi. Özkefeli sosyal medya hesabından, şu paylaşımı yaptı: Covid19 pandemi ve alınan tedbirlere rağmen ülke Cumhurbaşkanı salonun dolu olması ile övünebiliyorsa, biz sağlık çalışanları boşuna mücadele ediyoruz! Madem salonlar böyle dolu olabiliyor, kan ağlayan esnaf niye kepenk açamıyor? Kafalardaki sorular, verilemeyen cevaplar ama ateş düştüğü yeri yakıyor! Bir şehit annesi ‘Şehidin helvası; sizin ocakta kavrulmadığı sürece size hep tatlı gelecek’ demişti. Ne kadar da haklıymış” diye yazdı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdoganalebalebtepkisidoktorlarbosunaugrasiyor6262977/
51 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidinden skandal savunma15 izlenme
Akit TV'de skandal sözler 'Sivil öldürecek olsak Cihangir’den, Nişantaşı’ndan, Etiler’den, Meclis’ten başlarız !'773 izlenme
Ucuz yemek yemek isteyen vatandaşlar, İBB'nin Çapa'da açtığı Kent Lokantası'nın önünde kuyruk oldu39 izlenme
24 Haziran'da oy kullanamayan seçmenden Erdoğan'a şok!100 izlenme
'Sedat Peker' olduğu iddia edilmişti: 50 milyon TL bağış sözü veren Kıbrıslı aranıyor!43 izlenme
Adli Tıp, Murat Çalık için bir kez daha ‘cezaevinde kalabilir’ dedi: Düzenli kontroller sürüyormuş!12 izlenme
Soylu'nun Fatih Faruk Özer ile fotoğrafındaki üçüncü kişi kendi öz yeğeni çıktı!105 izlenme
Fiyatları karşılaştırıp isyan etti: "Gübre 2 bin 140 liraydı, şimdi 29 bin lira olmuş"33 izlenme
Yeniden Refah, AKP’ye kapıyı kapattı: Görüşme yok, adayları duyuracağız
Vatana ihanetten asılan İskilipli Atıf’ı protokol yine andı!
Merkez Bankası verilerinde kritik detay: Kaynağı belirsiz milyarlarca dolar!
Mansur Yavaş yürüyen merdivenlere yapılan sabotajı ifşa etti! "Ankara’da organize kötülük iş başında! Yürüyen merdivenler kasıtlı olarak durduruluyor, kamu malına zarar veriliyor"