Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu da geride kalırken, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ipi önde göğüsledi.
Seçimlerde Ankara’nın Mamak ilçesinde oy kullanan bir yurttaş, oy zarfına bir de mektup yerleştirdi.
Erdoğan’a oy verdiğini belirten yurttaş, işsiz olduğunu ve çocuklarının yüzüne bakamadığını söyleyerek, Cumhurbaşkanına “Bu hale siz düşürdünüz, siz düzeltin” dedi.
Yurttaş ayrıca Erdoğan’a “Siz bilmem nelerle beslenirken ben çocuğuma yarım kilo erik alamadım” diye serzenişte bulundu.
Yurttaş oy zarfına koyduğu mektubun tamamında şunları yazdı:
Sayın başkanım pandemi döneminden beri işsizim. Patates soğanla olmuyor. Allah rızası için ülkemizdeki bu sorunu durdur artık. Siz bilmem nelerle beslenirken ben çocuğuma yarım kilo erik alamadım. Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum marketin önünden geçerken. Ev kirası 5 bin lira, ucuz çalışan Suriyeliler sayesinde iş yok. Bunları bile bile oyumu sizden yana kullanacağım yaptığınız şeyleri daha güzel yapın. Yaptığınız yanlış şeyleri de düzeltin diye. Unutmadık yokluktan intihar edenleri. Siz düşürdünüz bu hale siz düzeltin.

Kaynak: Gerçek Gündem
Ece Gürel’in ölümündeki düğüm çözülecek mi? Tüm gözler tek bir delilde86 izlenme
Balıkesir'de 12 kişinin öldüğü fabrikada 10 yıl önce de patlama olmuş47 izlenme
Adıyaman'da haber takibi yapan gazetecilere polis şiddeti!26 izlenme
Kripto parada her şeyini kaybeden emlakçı intihar etti59 izlenme
Metroda tartıştığı kadına yumruk atan adama vatandaşlardan meydan dayağı!68 izlenme
2 ay daha geç emekli olacağız! Kısa çalışma ödeneğinde çok önemli SGK detayı…56 izlenme
Koronavirüs AKP’yi derinden sarstı! ‘Trollerden başka bizi savunan kalmadı’217 izlenme
Araç kiralarına milyarlar aktı23 izlenme
Resmi başvuru yapıldı! Milli Piyango yeniden çekilebilir!
“Emekli ve asgari ücretliye zam yok” diyen Hazine Bakanı Mehmet Şimşek’e 49 bin lira, Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’a 29 bin lira zam yapılacak!
AKP'li eski Bakan Dinçer'den 17-25 Aralık çıkışı! "Yüce Divan kurulacak"
Verdiler yetkiyi, gördüler etkiyi! Başkanlık iyi gelmedi: 20 yıldır AKP tarafından yönetilen Türkiye birçok başlıkta dökülüyor!