AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Lezzet Festivali'nde kebapçılarla bir araya geldi. Erdoğan'ın kebapçılarla çekilen karesine çok sayıda yorum geldi.
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, partisinin grup toplantısında söylediği 'bölücü kebapçılar' sözleri gündemdeki yerini koruyor.
Bahçeli, "Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” ifadelerini kullanmış ancak bu sözlerle kimi işaret ettiği anlaşılamamıştı.
Bahçeli'nin bu açıklamalarının ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Lezzet Festivali'nde kebapçılarla bir araya geldi. Erdoğan'ın kebapçılarla çekilmiş fotoğraf karesine sosyal medyadan yorum yağdı.
Kullanıcıları, "Kebapçılarla ilgili son kararınız mı?", "Bölücü kebapçılarla kebap keyfi", "Çözüm süreci", "Bölücü değil miydi bu kebapçılar" yorumları yaptı.
İşte o yorumlardan bazıları:





https://www.krttv.com.tr/gundem/cumhurbaskaniveakpgenelbaskanierdoganadanadakebapcilarlah96355.html
Süte büyük zam yolda!53 izlenme
Avukatı, Mahir Polat'ın sağlık durumunu açıkladı: “Yalnızca kalp rahatsızlıkları yok. Uyku apnesi sorunu var, tiroit kanseri tedavisi gördü ve kapalı alan korkusu söz konusu”24 izlenme
Volkan Konak'ın yıllar önce söylediği sözler yürekleri dağladı: 'Bayramda ölenlere çok üzülüyorum…'28 izlenme
Kız Kulesi muamması: İşte kulenin içinden ilk fotoğraflar55 izlenme
Ülkü ocakları başkanı Ayşe Ateş'i hedef aldı!32 izlenme
Savaş yorumlayan asker kaçağı Hakan Ural, yapılan eleştirilere sinirlenip canlı yayında hakaretler savurdu!53 izlenme
İmamoğlu iki büyük İBB yatırımını Cumhurbaşkanlığı'nın engellediğini açıkladı33 izlenme
Bu kadını herkes merak ediyor: Bağdat Caddesi'nde her gün 17.30’da yürüyüş yapıyor153 izlenme