AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Ocak 2021 tarihinde yaptığı bir açıklamasında, CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu için, ‘DHKPC militanı’ ifafesini kullanmıştı.
Canan Kaftancıoğlu ise Erdoğan’ın kullandığı bu ifade üzerine yazılı açıklama yapmış, söz konusu açıklamada, Erdoğan için, ‘Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zat’ ifadesini kullanmıştı.
Erdoğan, daha sonra Kaftancıoğlu’nu hakkında, kişilik haklarını zedelediği gerekçesiyle 500 bin TL’lik tazminat davası açmıştı.
Sözcü'den Fahrettin Öztürk'ün haberine göre, bugün, İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen dava, mahkemece reddedildi.
İşte oy kullanacak Suriyeli sayısı!539 izlenme
Harvard profesörleri uyardı: Türkiye berbat durumda!100 izlenme
İktidar müsilajı bahane etti kıyıları İBB’nin elinden aldı!47 izlenme
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne vatandaş girişleri yasaklandı67 izlenme
Türkiye'den liyakat manzaraları: 'Çok Yaşa Tayyip Dede' şarkısını yaptı, Genel Müdürlüğü kaptı!40 izlenme
‘3 kez müjde verdiler, 25 kez zam yaptılar’96 izlenme
AKP'li belediye, Diyanet'e 25 yıllık bedelsiz arsa tahsis etti48 izlenme
Bir kamyon dolusu kaçak göçmeni daha şehrin ortasına bıraktılar! Bunun suçlusu kim şimdi?60 izlenme
AKP’li belediyenin 6.2 milyonluk ihalesi, AKP’li meclis üyesine!
Amerika ayağını denk alsın ! Şimdi hapı yuttun Amerika !
Narin'in sırası da sınıfı da boş kaldı
Sokakta yürüyen gençler şort giydikleri için sözlü tacize uğradılar! "Allah sizin vücudunuza sedef hastalığı, cilt hastalığı versin. Senin pis etini görmek zorunda mıyım?"