Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu saate kadar bizleri beklediniz. Biz de yoğun çalışma içerisinde yeni dönemin hazırlıklarını yapıyoruz. Bir taraftan dünyanın dört bir yanına gidiyoruz, geliyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme çok daha farklı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.
“ONLARIN DOLARLARI VARSA BİZİM DE HALKIMIZ VAR”
Erdoğan kurdaki dalgalanmayla ilgili olarak, “Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah’ımız var” İfadelerini kullandı.
Fotoğraf: İHA
Erdoğan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu’daki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına “geçmiş olsun” dileğinde bulunarak, “Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür.” değerlendirmesini yaptı.
Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşa Allah’tan rahmet dileyen Erdoğan, ailesine sabır temenni etti.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogandandolaraciklamasionlarindolarivarsabizimdehalkimizvar2566782/
‘Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?’ diyen siyasetçi geri adım attı!73 izlenme
İstanbul’da vakıflara aktarılan paralar bir araba önerge oldu!102 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 22.216 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.035.338'e, can kaybı 30.178’e yükseldi!100 izlenme
Kırklareli Müftüsü: Atatürk dinsiz ise biz neyiz?352 izlenme
Otoban için 25 bin dönüm tarım arazisi yok edilecek!71 izlenme
Erdoğan'dan Mersin'deki saldırıya ateş püskürdü: Bunları takip ederseniz HDP ve CHP'nin kabul ettikleri gruplara veya ülkelere çıkar45 izlenme
Temmuz'da zam kıyameti kopabilir25 izlenme
On binlerce mağduru olduğu iddia edilen banka dolandırıcılığı Meclis gündeminde40 izlenme
Ekonomide kötü haber! Yabancı yatırımcı gelmiyor, yerli ise çıkıyor!
Zekiye İnce, 81 milyonun geleceğine talip olan oğlu Muharrem'i 81 milyona anlattı "Hile bilmez haram yemez"
Ekmeğe yüzde 15 zam!
Erdoğan'a bir anket şoku daha! İBB’den Kanal İstanbul Araştırması: Yüzde 62.7 ‘israf’ dedi