AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy'de Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında konuştu.
Koronavirüs salgını sürecinde halka yardım yapmak yerine İBAN vererek vatandaşa bağış çağrısında bulunan Erdoğan'dan ekonominin durumuna ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Erdoğan, "İkinci çeyrek ülkemiz için bir miktar sıkıntılı gözükse de sonrası aydınlıktır" dedi.
Erdoğan'ın Yeşilköy'de Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında ekonominin durumuna ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle:
"Bugün bu açılış töreni bunun en somut tezahürüdür. Kubbede hoş bir sada bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Salgın döneminde yavaşlayan ekonomik faaliyetlerin bize de olumsuz etkileri oldu. Türkiye bu tür zorlu dönemlere aşina bir ülkedir.
Türkiye ilk çeyrekte sağladığı yüzde 4,5 büyüme ile ayrıştı. İkinci çeyrek ülkemiz için bir miktar sıkıntılı gözükse de sonrası aydınlıktır. Sağlık sektöründe de ülkemizin yıldızı giderek parlıyor. Güçlü altyapımız, genç insan potansiyelimizle geleceğe umutla bakıyoruz.
Normalleşme adımları, bu yeniden yapılanmanın gerisinde kalmamamız gerektiğini göstermektedir. 83 milyon vatandaşımıza büyük sorumluluk düşüyor. Maske, mesafe ve temizlik konusuna önem düşüyor. Sanayiden tarıma, ticaretten turizme kadar önce hızlı bir toparlanma, ardından atılım işine gireceğiz. Yarından itibaren bu adımı atıyoruz. Seferberlik ruhuyla bu sürece destek vermeliyiz. Milletimize güveniyoruz, ülkemize güveniyoruz."
Erdoğan'ın "İkinci çeyrek ülkemiz için bir miktar sıkıntılı gözükse de sonrası aydınlıktır" sözleri akıllara Ekonominin başına oturttuğu damadı Beral Albayrak'ın açıklamalarını getirdi.
Berak Albayrak da geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, "Şubat, ocaktan çok daha iyi.Mart da şubattan daha iyi. Nisan marttan zaten çok iyi olacak" demişti.
Bugün arananlar dün ellerini kollarını sallayarak kaçmışlar!102 izlenme
TBMM'de oylama krizi: AKP'li vekillerden 'sahte oy' skandalı!30 izlenme
Memleketin geldiği nokta! 75 yaşındaki kadına evinde gaspçı dayağı!295 izlenme
Bu taktikler İsrail ordusunu felç etti27 izlenme
Meclis'te 'LGS' gerginliği: Görevden alınan Bilişim Müdürü'nün çocuğu da tüm soruları tam yapmış!53 izlenme
Göztepe Şehir Hastanesi'nde doktora makas ve su ısıtıcısıyla saldıran şüpheli tutuklandı36 izlenme
Erdoğan'ın arkadaşına bir milyar 290 milyon TL'lik teşvik!52 izlenme
AKP’li Özkan’ın iddiasına göre Kanal İstanbul güzergâhındaki arsaları CHP'liler kapatmış! Ama isimleri açıklamadı!184 izlenme
Memur-Sen'de lüks araç saltanatı: Üyelerin parasıyla Audi'ler ve Passat'lar alındı
Merkez Bankası dış borç rakamlarını güncelledi: 1 yılda kişi başı 1960 dolar borç ödeyeceğiz!
AKP iktidar olduğu sürece Şehit haberi bitmez ! AKP'li vekil Cuma İçten '22 Bin pkk'lı öldürüldü, yani 22 Bin çocuğum öldürüldü !'
Halk ağır vergiler altında ezilirken, Meclis'e yapılacak 8'inci lokanta için bütçeden 10 milyon lira ayrıldı!