Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Gürzel'in ardından CHP'li 3 CHP'li Meclis üyesinin de partiden istifa ettiği belirtildi.
Beykoz'daki bu istifaların nedeni merak konusu olurken AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MYK sonrası yaptığı açıklamada Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel’in AKP'ye geçeceğini açıkladı.
CNN Türk'te yer alan habere göre Erdoğan’ın cumartesi günü AKP Teşkilat Akademisi kapanış programında Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel'e ve beraberinde CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Meclis üyelerine AKP rozeti takmasının beklendiği ifade edildi.
Gebze'de 4 kişinin ölümüne neden olan yıkımın sırrı çözüldü17 izlenme
'Zam Duvarı'nda boş yer kalmadı!44 izlenme
İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkmayan akademisyen açığa alındı29 izlenme
Diyarbakır'da 6 Şubat depremlerinde ağır hasar aldığı için boşaltılan 11 katlı bina, yıkım sırasında böyle çöktü17 izlenme
Londra’da cadılar bayramı kutlamasındaki kukla size çok tanıdık gelecek !460 izlenme
Sedat Peker'in 'Sezgin Baran Korkmaz' iddialarını AKP'li Korkmaz Karaca doğruladı!49 izlenme
Mezun olan polislere bu konuşmayı yapan polis müdürü kızağa çekildi! 'Hiçbir kimse ya da örgüte, cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız'29 izlenme
Adliye önünde toplanan tarikatçılar, 6 yaşındaki çocuğun istismarına karşı çıkanlara 'Azgın azınlık' diyerek saldırdı!34 izlenme