Kaymakam korumasının silah çektiği CHP Yüreğir Gençlik Kolu Başkanı Eren Yıldırım, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Çanakkale 1915 Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nde yaptığı konuşmada hedef göstermesinin ardından tutuklandı.
Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'ün koruması, CHP Yüreğir Gençlik Kolu Başkanı Eren Yıldırım ile annesi, babası ve kardeşine soru sordukları için silah çekti.
Olayın ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamalarla Yıldırım’ı hedef gösterdi. Bunun üzerine savcılık tutuksuz yargılanma kararına itiraz etti ve yakalama kararı çıkarıldı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, olayla ilgili “Van’da PKK, Adana’da CHP. Saldırı şekli farklı olsa da zihniyetleri aynı” açıklamasını yaptı.
Erdoğan'ın hedef göstermesinin ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan CHP Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım, hakkında çıkarılan tutuklama kararı sonrası tutuklandı.
Maduro’nun yardımcısı ziyaret etmişti: Ahlatçı’nın altın şirketleri hızlı yükseldi!77 izlenme
Türkiye'nin konuştuğu kazada o geceden bilinmeyen bir ayrıntı daha: 11’inci ismin kim olduğu ortaya çıktı21 izlenme
Ekrem İmamoğlu, tartışılan ziyaretin perde arkasını anlattı167 izlenme
İmar affının reklam yüzü Hasan Kaçan tepki çeken paylaşımını sildi31 izlenme
Akın akın gidiyorlar! 5 milyondan fazla kişi Ukrayna’yı terk etti37 izlenme
Muhammed Yakut ile işbirlikleri net olarak tespit edildi: Can Tanrıyar tutuklandı45 izlenme
Şekerin zararı 70 milyon, Gökçek’in ki 1.5 milyar!451 izlenme
2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar ve darp olayında 3 tutuklama! İkisi 18 yaşının altında, biri anne20 izlenme
CHP'nin bir okul önünde düzenlemek istediği Atatürk anmasına polis engeli!
Deprem konutları için tanıdık şirketlerle 10.5 milyarlık sözleşme
İmamoğlu'na açılan 'dezenfektan' soruşturması sosyal medyayı salladı! "Pekcan unutuluyordu iyi oldu"
Erdoğan için Marmaris'te yapılan 'Yazlık Saray'ın fotoğrafları ortaya çıktı! İşte son hali...