Anasayfa1
15 Mayıs 2022 ( 54 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ı kızdıracak 'diploma' sorusu: '98 uçak ineceği hesaplanmış. Bu hesabı yapanların ne diploması var acaba?'


AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, dün açılan RizeArtvin Havalimanı’na ilişkin "98 uçak ineceği hesaplanmış. Bu hesabı yapanların ne diploması var acaba?" dedi.


FETÖ'nün kumpası Ergenekon davasında yargılanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, sosyal medya hesabından dün açılışını Erdoğan'ın gerçekleştirdiği RizeArtvin Havalimanı için eleştirilerde bulundu. 

Sosyal medya hesabından "RizeArtvin Havalimanı’na yıllık 3 milyon yolcu garantisi verilmiş. Bu hesabı yapanların ne diploması var acaba?" diyen Çömez'e Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yanıt verdi.

Bakan Adil Karaismailoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Rize Artvin Havalimanı’nda yolcu garantisi yoktur. İleri mühendislik teknolojileri kullanılarak Türk mühendis ve çalışanları tarafından inşa edilen dünyadaki sayılı yapılardan biridir. Sizleri yalanlarınızla başbaşa bırakıyoruz. Sizin veliniz kim"


Cumhuriyet

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kent Lokantası kuyruğundan yükselen çığlık: "Ekonomik zorluklar nedeniyle bu kadar insan sıra bekliyor. Yapılacak şey, derhal seçim!" Miyase İlknur'dan İYİ Parti'ye 'Yanardağ' tepkisi: 'AKP'den farkları yokmuş' Ekonomide 'yatırım krizi' yaşanıyor TOKİ işçileri eylemde: Devlet 2 yıldır paramızı vermiyor