Mersin'de evlerinin yakınında Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asılı bulunan afişine bıyık yapıp, küfürlü ifadeler yazdığı belirlenen 16 yaşındaki lise öğrencisi M.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mersin'de yaşayan 16 yaşındaki M.K, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde evlerinin yakınında yer alan bilboardlarda asılı Erdoğan’ın afişlerden birindeki fotoğrafına tükenmez kalemle Hitler bıyığı çizip, küfürler yazdı.
KAMERA GÖRÜNTÜSÜ SONUCU GÖZALTINA ALINDI
Meydana gelen olaydan sonra harekete geçen polis ekipleri çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları ve MOBESE kameralarında yoğun bir inceleme ve araştırma başlattı.
Kamera incelemesinde kimliği belirlenen M.K, geçtiğimiz cumartesi günü sabah saatlerinde polis ekiplerince evinden gözaltına alındı.
Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan M.K, afişe bıyık yaptığını ancak afişin farklı noktalarındaki küfürlü içerikleri kendisinin yazmadığını söyledi.
Yapılan işlemlerin ardından savcılığa sevk edilip hakkında tutuklama istenen M.K, nöbetçi mahkemece ‘Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla tutuklandı. M.K, Tarsus Çocuk ve Gençlik Kapalı İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Sözcü
AKP'den istifa eden İBB Meclis üyesi Beykoz'daki 550 villa talanını böyle anlattı !7463 izlenme
AKP’li Patnos Belediyesi ile ilgili raporda dikkat çeken veriler7 izlenme
İstanbul'da geçersiz oylar sayılırken aradaki oy farkı nasıl mı kapanıyordu ? İşte böyle !3177 izlenme
“Kuran kursundan geliyorum” diyen bir kişinin sınıfından öğrenci almasına itiraz eden öğretmen başka bir okula sürüldü!51 izlenme
CHP'li Özgür Karabat, tarım ve hayvancılıktaki gerçekleri gözler önüne serdi: "Kıtlık sürecine girdik"45 izlenme
AKP'li Mehmet Metiner: "Hükümetin Öcalan ile görüşmesinde sakınca bulmam"23 izlenme
4.1 milyon kişi yapılandırma bekliyor41 izlenme
Çocuklar kimlere emanet! Öğretmenden skandal Atatürk paylaşımı!558 izlenme
Biden Latin Amerika için düzenlediği ekonomik planı açıkladı
Hendek'teki patlamaya ilişkin tutuklanan patronun ifadesi ortaya çıktı: Suçu işçiye atmış!
Toplantıya katılmadı, gündeme alınmadı, ceza verilmedi! Peki bu haberin neresi yalan?
'Hayatını kaybeden umrecilerin vebali başta Diyanet İşleri Başkanına aittir!'