CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un açıkladığı son anket sonuçlarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in yanı sıra, başta Mersin olmak üzere diğer büyükşehir belediyelerinde de CHP'nin oyunun hızla yükseldiği görülmüştü.
Yeniçağ'da yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çekmecesinde bulunan anketlerin de benzer sonuçlar gösterdiği ve Erdoğan'ın konuyla ilgili acil eylem planı oluşturmak istediği belirtildi.
Kulislerde yer alan bilgilere göre Erdoğan, başta Ankara olmak üzere CHP'nin atılım yaptığı illerde görevlendirilme yapılması ve sokak sokak gezilerek vatandaşla iletişim kurulması konusunda talimat verdiği öğrenildi.
İFTİRALAR TUTMADI
Geçtiğimiz günlerde Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın rüşvet aldığını iddia ederek iftirada bulunmuş, daha sonra kendi sözlerini kendisi çürütmüştü.
Bu gelişmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan partililere uyarıda bulunarak, durumun Mansur Yavaş'ın puanını artırdığını söyledi ve konuyla ilgili yorum yapılmamasını istedi.
VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ
Yapılan kamuoyu araştırmalarında vatandaşların kutuplaşma ve iftiralardan rahatsız olduğu ortaya çıktı.
Anketlerde yöneltilen "Türkiye'nin en büyük sorunu ne?" şeklindeki soruya katılımcıların, 'Ekonomi' yanıtını verdiği ve bu konu üzerine yoğunlaşılması gerektiğini ifade ettikleri belirtildi.
Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör ataması yargıya taşındı!99 izlenme
Bu sözler Akit Tv'de söylendi 'Eğer Maduro'yu gönderirlerse, bilin ki Erdoğan'ı paketlerler !'1528 izlenme
'Yenidoğan Çetesi' sanıklarından İlker Gönen cezaevinde intihar etti40 izlenme
Zarar ediyor diye satılmıştı: AKP'nin özelleştirdiği fabrikadan rekor kâr!27 izlenme
Sevgi korosundan yeni beste 'İnce giyerim İnce, Recep sinir oluyor Muharrem’i görünce !'1808 izlenme
SONAR araştırma Başkanı: Doktor ilaç vermez bu saatten sonra, AKP’nin oyları…142 izlenme
Hukukçular dünyanın dikkat kesildiği Ayasofya kararını değerlendirdi80 izlenme
Hong Kong’da dikkat çeken uygulama: Testi pozitif çıkana 645 dolar!55 izlenme