Erdoğan'ın danışmanı Ayhan Ogan, Twitter hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Ogan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na oy veren HDP'li seçmenleri kastederek "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım" ifadelerini kullandı.
SOSYAL MEDYA HESABINDAN TABLO PAYLAŞTI
Ogan, Twitter hesabından bir tablo paylaşarak "Sayın Kılıçdaroğlu vatanseverdir PKK ile ne alakası var canım" ifadelerine yer verdi.
Söz konusu tabloda, Doğu ve Güneydoğu illerinden Kılıçdaroğlu'na yüksek oranda oy verildiği bilgisi yer aldı.

Tabloda yer alan Ardahan, Ağrı, Tunceli, Siirt, Şırnak, Diyarbakır gibi illerde oy kullanan yurttaşları PKK'lı olmakla itham eden Ogan'a tepki yağdı.
O tepkilerden biri de hukukçu Ruşen Gültekin'den geldi. Ogan'ın paylaşımını alıntılayan Gültekin şunları yazdı:
"Bilgi doğru, yorum dehşet verici. Bölge halkı Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olsun ve adalet gelsin istiyor. PKK ise Kılıçdaroğlu gelmesin diye elinden geleni yapıyor. Ancak siz 7 milyon seçmeni terörist görürseniz böyle vahim bir paylaşım yapabilirsiniz. Gerçekten tüyler ürpertici"

IŞİD'E ÖZERKLİK ÇAĞRISI YAPMIŞTI
Ogan'ın yaptığı bu paylaşımın ardından kendisinin 2016 yılında yaptığı ve IŞİD'e özerklik çağrısında bulunduğu paylaşım hatırlatıldı.

Yeniçağ
İstanbul oy nöbetinde birinci ay: Polis bekliyor, partililer zaman zaman uğruyor71 izlenme
Mehmet Cengiz'e Kemal Kılıçdaroğlu şoku28 izlenme
İstanbul’da özel yurtta barınmanın maliyeti son 1 yılda 3 katına çıktı28 izlenme
Otobüs biletlerine zam! Tatil açıklandı böyle oldu16 izlenme
Türkiye’de “yetenek açığı” artıyor: “Sektörün mühendisten çok teknisyene ihtiyacı var”27 izlenme
Ağız Kuruluğu Nedir? Tedavi Yöntemleri?27 izlenme
73 yaşındaki tacizciden skandal savunma! 'Torunum gibi seviyordum'338 izlenme
Alkole zam sağanağı başladı! Rakı, votka, viski, cin...38 izlenme
Faylar mı hareketlendi? İstanbul ve Kütahya'nın ardından Karadeniz'de deprem!
İbrahim Kahveci 'Katar'ın hediye ettiği uçak, Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı destek rakamının aynısı!'
AKP'li vatandaşın ekonomi sorularına cevabı alay konusu oldu!
Bu yangınlar bilinçli mi? İzmir'de ormanlar yine yanıyor!