Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın belgede sahtecilik suçundan yargılandığı davada, "Mevcut delil durumuna göre sanığın sahte olan diplomayı bilerek kullandığı söylenebilir” kararı çıktı.

Kararın ardından CHP'li Mahir Polat, Erdoğan'ın diplomasına da dikkat çekti.
Yerlikaya'ya "Liyakatsiz demek yetmiyor artık, nitelikli dolandırıcılık" sözleriyle tepki gösteren Polat, Erdoğan'ın isminin geçtiği diplomayı paylaşarak, "Hadi biraz daha cesaret aynı kararı 'o'nun için de bekliyoruz" dedi.

Ülkedeki işsizliğe ve ekonomik krize dikkat çeken Polat, "Bir tarafta geleceksiz gençlik ve işsizlikle boğuşan yurttaşlarımız, diğer tarafta sahte diplomayla sefa süren saray soytarıları" diyerek iktidara sert sözlerle tepki gösterdi.

Girne açıklarında feribot battı: İçinde 267 kişi vardı25 izlenme
Atatürk Havalimanı gitti Abdülhamid Han Havalimanı geldi!553 izlenme
TIR kuyruğu 7 kilometreyi geçti: Günübirlik ticaret durma noktasında51 izlenme
Sadece ön cephesinin bittiği ortaya çıkmıştı: Açılışını Erdoğan'ın yaptığı Defne Devlet Hastanesi'ni su bastı!51 izlenme
Ezan bekletme rekoru Erdoğan'da!492 izlenme
Beykoz Belediye Başkanı hakkında savcı tutuklama istedi32 izlenme
Anadolu Ajansı'ndan Özgür Özel'e 'Soma' sansürü! İşte yayımlanmayan konuşması49 izlenme
‘İktidar, YPG ile görüşüyor’116 izlenme
FETÖ nedeniyle ihraç edilen eski uzman çavuş çocuğa istismardan tutuklandı
Mehmet Akif Ersoy'dan dehşete düşüren itiraflar: "Karıma münasebetsiz mesajlar attı"
Ali Mahir Başarır, tekne tatili görüntüsünün nasıl sızdırıldığını ve perde arkasını anlattı! "Sorun o görüntülerin nasıl ele geçirildiği? Savcılıktaki telefondan o görüntü alındı ve bunlara verildi"
"Kampanyayı" eleştirdi, gece gözaltına alındı!