Gezi Parkı protestoları sırasında Başbakan Yardımcılığı görevinde olan Bülent Arınç, karara bağlanan Gezi Parkı Davası ile ilgili, “Adalete, ekmek, su ve hava gibi ihtiyacımız var” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.
"AKP GİDİCİ"
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem AKP Balıkesir eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Çömez, “Ergenekon davaları sürerken, ‘Türkiye bağırsaklarını temizliyor’ diyen Bülent Arınç, Gezi davasında karar çıkınca, ‘Adalete, ekmek, su ve hava gibi ihtiyacımız var’ demiş. Bu büyük savrulmanın tek açıklaması var. Artık Arınç da ikna olmuş. AKP GİDİCİ…” ifadelerine yer verdi.
Çömez'in paylaşımı şu şekilde:

KRT
İtalya'da laboratuvarlarda et üretimi yasaklandı23 izlenme
Ucuz et hayal oldu! "Fiyatlar 3-4 yıl düşmez"21 izlenme
Anketler AKP'de panik yarattı!570 izlenme
MHRS ile oluşturulan randevuların tamamlanma oranı yüzde 86,2'ye yükseldi.27 izlenme
Trump aynı açıklamada hem tehdit etti hem de hak verdi!65 izlenme
EYT hakkında yeni gelişme: Kimlerin yararlanabileceği belli oldu52 izlenme
AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'den çarpıcı FETÖ itirafı! "Birçok kişi FETÖ’ye saf duygularla yardım etti"237 izlenme
1200 mahalle yabancılara kapatılacak34 izlenme
Tuz koktu, hakim isyan etti! 'Siyasilerin yakınları mafya ile dans ederken ...'
Barış Yarkadaş ortaya çıkardı: Sedat Peker’in ardından konuşmuştu, "CİMER’e başvurdum" diyen Mine Tozlu Sineren bakın ne yapmış?
Erdoğan "Nas" dedi, döviz tırmanışa geçti!
Eski yol arkadaşından Erdoğan'a sert yanıt: Niçin inkâr ediyorsun?