Eski TBMM Başkanı ve AKP'nin kurucularından olan Bülent Arınç ve Eski AKP milletvekili Metin Metiner arasındaki kriz AKP içerisindeki çatlağı iyice gün yüzüne serdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından AKP içerisindeki duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çömez, "AKP’de yaşananlar sıradan bir iç çatışma ya da politik rekabet değil, derinleşen bir otorite boşluğunun, kaygının ve hesaplaşmanın dışa yansımasıdır. Asıl çöküş seçimden sonra. Az kaldı" ifadelerini kullandı.
Arınç, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya AKP'li hükümet yetkililerinin katılmamasına tepki göstermiş "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir" demişti.
Arınç'ın bu sözleri parti içinde tepkiyle karşılandı. AKP'li Metiner, Bülent Arınç'a "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun!" sözleriyle yüklenmişti.
KRT
CHP’li Başkan: Baskı yapıldı, santrale izin vermek zorunda kaldım314 izlenme
Bakanlık adını kullanarak kart basan Ak Gençlik Ocakları Başkanının ifadesi pes dedirtti41 izlenme
Ankara koridorlarını çalkalayan iddia: "İktidar sonbaharda baskın seçime gidecek"19 izlenme
Tedbirlere uymayan otobüs şoförü 12 kişiye virüs bulaştırdı!108 izlenme
Halk çift haneli enflasyon altında inim inim inlerken Şimşek'in paylaşımı akıllara durgunluk verdi27 izlenme
Saray'a yakın anket firmasından flaş sonuç: Yüzde 47'ye yükseldi34 izlenme
Fay hattı üzerinde Amerikan şirketi köyde AKP'li vekilin madeni! Dört il ayağa kalktı19 izlenme
Benzin ve motorine büyük “kur” zammı!43 izlenme
Azerbaycan ile Ermenistan barış görüşmeleri nasıl gidiyor
Darbe girişiminin 5. yılında kadrolara doldurulan tarikatların tam listesi!
Babala TV'de Kılıçdaroğlu’nu suçlayıp “Hayatımda AKP'den içeri girmedim” demişti, Bakan Soylu ile fotoğrafı çıktı
İBB 6 aydır alacaklılarına ödeme yapamıyor! 500’dez fazla firma alacaklı…