Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ile bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski sağ kolu ve doktoru Turhan Çömez sosyal medya hesabından, AKP içerisinde çıkmaya başlayan farklı seslerin "disiplin sopasıyla" yola getirilme çabalarına dikakt çekti.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, Çömez'in AKP ile ilgili, "Söyleyemeyen ancak söylenenlerin partisi haline gelen AKP’de kontrol giderek zorlaşıyor.Akort bozukluğuna disiplin sopası da işe yarar mı? Hiç sanmam" ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Daha sonradan attığı tweet'te ise "Korku imparatorluğu bu kez AKP koridorlarını teslim aldı diyen Çömez, "Tutkulu bir aşkın sonu buysa, uzaktan sevenlerin hali kim bilir ne olur diye fısıldaşıyor bir çoğu" dedi.
13 milyon liraya kendine bina yaptıran AKP’li belediye merdiven ve fıskiye için 7 milyon lira harcadı!97 izlenme
Sedat Peker ne zaman video çekecek?58 izlenme
AKP kurmaylarından 'Partiyi 'damat bitirecek'' düşüncesi!109 izlenme
Böyle buyurdu gerici! Hatipoğlu: DM’den yürümek çirkin, beğenirken 10 kez düşünün351 izlenme
Ümit Özdağ tutuklamaya sevk edildi14 izlenme
Kabine Toplantısı sonrası Erdoğan’dan öğrencilere yurt tepkisi: "Gezi’nin farklı versiyonu"38 izlenme
Dolar bugün neden sıçradı, şimdi ne olacak? Uzmanlar bugün yaşanan yükselişin nedenini tek tek anlattı36 izlenme
Polisten referandumda #Hayır diyen Furkan Vakfının 'türbanlı bacılarına' sert müdahale !582 izlenme