İletişim Başkanlığı, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü dolayısıyla “Kızıl Elma” marşı hazırladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun marşı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bizim için Kızıl Elma büyük ve güçlü Türkiye’dir” ifadelerine yer verdi.
Kızıl Elma marşının klibi, 1071 Malazgirt Zaferi’nden Osmanlı Devleti’nin kuruluşuna, İstanbul’un fethinden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’na, 15 Temmuz Destanı’ndan günümüze kadar aynı ruhun taşındığı temalar üzerine kurgulandı. Klipte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fetih Suresi’nin ilk ayetlerini okuması da yer aldı.
Bu duruma Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski metin yazarı ve eski AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal’dan tepki geldi.
Ünal sosyal medya hesabından, “Az gittik, uz gittik, dere tepe düz gittik, gece gündüz uzun ince yol gittik, nasıl olduysa Kızılelma’ya geliverdik. Artık hazin bir masalın içindeyiz…” diye eleştirdi.
İşte o paylaşım:
İstanbul için kritik çağrı: "Saat 23.00'da son kalemizi savunmaya bekliyoruz"22 izlenme
Dolar kuru için korkunç senaryo: Bu iş çığırından çıkmaya başladı!91 izlenme
Bütçe açığı 9 ayda 140,6 milyar TL’ye ulaştı, faize 107,8 milyar TL ödendi!66 izlenme
İlaç krizinin eşiğindeyiz: 14 ilacın Türkiye'ye satışı durduruldu!41 izlenme
Sinan Ateş cinayeti davasında ceza yağdı!31 izlenme
Bunu da gördük! Patatesin başkentine ithal patates!110 izlenme
Asgari ücrette zam ne kadar olacak? AKP yönetiminin düşündüğü oran ortaya çıktı!30 izlenme
ABD'de yaşayan Türk kadının anlattıkları gündem oldu! Anlattıkları Türkiye'de olsaydı ne olurdu?62 izlenme
Uyku laboratuvarı ‘uykuya’ alındı! Milyonluk cihazlar depolara kaldırılmış!
CHP'li Tuncay Özkan anlattı 'AKP'li belediye camiyi yıktı, yerine rezidans yaptı!'
Gülistan Doku cinayetinde sıcak gelişme: Ceset makam aracıyla mı taşındı?
Psikologlar, 'Dilan Polat etkisini' yorumladı: Narsisizm, psikopati...