Home
21 Ekim 2019 ( 249 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın karşısında düğmesiz cübbesini iliklemeye çalışan Danıştay Başkanı'nın kızına flaş terfi!


Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) son kararları geçen hafta Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. HSK kararında derecesi yükseltilen hakim ve savcıların listesi vardı.


Odatv'nin haberine göre, o listelerde “jet hızıyla terfi” tartışmasıyla gündeme gelen isim bulundu.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün kızı Gonca Hatinoğlu HSK tarafından Elazığ hâkimliğine atandıktan sonra göreve dahi başlamamış, Yargıtay Tetkik Hâkimliği’ne getirilmiş ve sadece 3 gün çalışmıştı. 3 gün sonra Cumhurbaşkanlığı Hukuk Hizmetleri Başkanlığı’na Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

Kamuoyunda tartışma yaratan Danıştay Başkanı’nın kızı Hatinoğlu’nun, son kararla bu kez üçüncü dereceye terfi ettirildiği ortaya çıktı.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ün kızının meslekte hızla terfi ve kısa sürede kıdem alması yargıda tepkilere neden oldu.

https://halktv.com.tr/gundem/erdoganinkarsisindadugmesizcubbesiniiliklemeyecalisandanista407531h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski Türk Tarih Kurumu Başkanı'ndan skandal sözler! Kurtuluş Savaşı'nı hedef aldı:Masal Vatandaş her gün yeni bir zamma uyanıyor: Herkesin tükettiği süte yeni zam sinyali! EYT düzenlemesi ne zaman Meclis’e gelecek? Maaşlarda kesinti olacak mı? İlk maaş ne zaman alınacak? Bakan Bilgin açıkladı Vatandaş emeklilere vaadini hatırlattı, AKP’li Turgut Altınok ‘provokatörlük’ ile suçladı!