"Yeliz" takma ismiyle bilinen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Kendimizi Avrupa'da görüyoruz" şeklindeki sözlerini, Avrupa'yı fetih iması olarak anladı.
Erdoğan'ın, "Kendimizi Avrupa'da görüyoruz" şeklindeki sözlerini hatırlatan Ahmet Hamdi Çamlı, "Hatta, haksız hukuksuz gemi baskını gibi olaylar yaşadıkça, imanımız ve iştiyakımız tahrik oluyor. 'Bir an önce gidelim şu Avrupa'ya' diyoruz. Hatta o korsan Alman asker gemisinin tepesine tepesine inelim diyoruz" dedi.
Çamlı'nın paylaşımı:

Erdoğan, "Kendimizi başka yerlerde değil, Avrupa'da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz" demişti.
Milletin parasıyla dünya turu!57 izlenme
Özgür Özel, Almanya’nın başkenti Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi’nin Kongresi’nde ayakta alkışlandı21 izlenme
AKP'li başkandan ortağına sehven kıyağı: 2 katına çıkarıldı39 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek ile aynı kareye giren ve Aziz İhsan Aktaş’ın da ortağı olan Gürkan Dölekli nasıl serbest bırakıldı!46 izlenme
Turken Vakfı'ndan ABD'li siyasetçilere bağış!40 izlenme
AKP'li Hasan Kaçan Pikachu'ya çok kızdı22 izlenme
Seçil Erzan için ‘4 sevgili’ iddiası! Yazışmaları ortaya çıktı54 izlenme
Yandaşa 71 milyar dolarlık dev kıyak!354 izlenme