Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arapça tercümanı ve danışmanı Yakup Caymazoğlu ile eski basın müşaviri Lütfullah Göktaş, büyükelçi olarak atandı. Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Birol Akgün de Bakü Büyükelçisi oldu.

Yakup Caymazoğlu ÜRDÜN
Caymazoğlu Ürdün Amman, Lütfullah Göktaş ise Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi Büyükelçisi oldu. Göktaş daha önce de Vatikan’da Büyükelçilik yapmıştı. Yeni büyükelçiler arasında kadın diplomatlar ön plana çıktı.

Lütfullah Göktaş / BAE
Dışişleri Bakanlığı İkili İlişkiler Asya Pasifik Genel Müdürü Esra Cankorur Dublin, İkili İlişkiler Doğu Afrika Genel Müdürü Elif Ülgen Roma, İkili İlişkiler Orta Asya Genel Müdürü Gökhan Turan Berlin’e atandı.
Sözcü
Sokak röportajında konuşan cahil yobaz Atatürk için 'Rakı içmekle karıyla yatmakla olmuyor bu işler' dedi35 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında sıcak gelişme: Serbest bırakılan isim için yeniden tutuklama talebi20 izlenme
Sinan Meydan'dan harf devrimini hedef alan Bilal Erdoğan'a yanıt!120 izlenme
İstanbul hezimetini bir türlü hazmedemiyorlar! Atık su giderini kum torbası ile tıkadılar!143 izlenme
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde yeni skandal: İlahiyat Fakültesi dekanına 21 ayrı görev verildi!63 izlenme
Özgür Özel: "CHP arınacaksa bu kara düzene payanda olanlardan arınacak"14 izlenme
CHP'den sosyal medyayı sallayan video! 'Tıkır tıkır çalışıyoruz'103 izlenme
Fransa da Türkiye'ye silah ihracatını askıya aldı127 izlenme