Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasının olup olmadığı yeniden kamuoyunun gündemine geldi. Erdoğan'ın sınıf arkadaşı olduğunu iddia eden İsrail'de yaşayan gazeteci Rafael Sadi'nin üniversite diplomasının olmadığı ortaya çıktı.
Sadi, o dönem sınıfta iki yüzden fazla kişi olduğunu yarısından fazlasının sağsol çatışmaları nedeniyle okulu yarıda bıraktığını ifade etti.
Okudukları okulun 1974 yılında dört yıllık üniversite statüsüne geçtiğini de belirten Rafael Sadi, buradan alınan diplomaların lisans diplomasına eşit olduğunu söyledi.
Rafael Sadi, Erdoğan'ın sessiz sakin bir kişiliği olduğunu söyleyerek, "Sınıfta daha çok sarı saçlı mavi gözlü bir arkadaşla muhabbeti vardı. Bu benim dikkatimi çekmişti" demişti.
Yeniçağ
Diyanet Vakfı kesenin ağzını açtı: Dolarları saçmış!46 izlenme
Asgari ücretle geçinmek giderek daha da zorlaşıyor: "Şubat'ta aldığını Mart'ta alamıyorsun!"40 izlenme
Sığınmacıları göndermemek için 'savaş var' denilen Suriye’deki günlük hayatı Türk basketbolcu paylaştı: "Hani nerede savaş?"42 izlenme
E hani poşet 25 kuruştu?498 izlenme
Reza Zarrab tanık koruma programına alınıyor!389 izlenme
Ordu'da "Yeşil Alan Nöbetine" gece baskını: ORÇEV’in çadırı kaldırıldı, yaşam savunucuları belediyeyi protesto etti12 izlenme
Elektriğe yüzde 38 zam gelmişti: Bakan Bayraktar bu sözlerle savundu!33 izlenme
Almanya’da havalimanlarının Türk işçi çağrısı: ‘Başvuru süreci kısaltıldı’58 izlenme