AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftasonu İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, 17 yıldır vatandaşa sayısız hizmetin götürüldüğünü, ancak bunun artık oy getirmediğini söyledi. “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle” dediği belirtilen Erdoğan’ın, “Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği aktarıldı.
Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’ın kulis haberine göre, milletvekilleriyle bir araya gelinen toplantıda 23 Haziran seçiminde Kürt kökenli seçmenden oy alınabilmesi için bir şeyler yapılması gerektiği yönündeki görüş üzerine Erdoğan, “Sultanbeyli’de ne kadar oy aldınız? Oysa oraya ne kadar hizmet yapıldı. Ama onlar yüzde 15 oy aldılar. Sultanbeyli’ye o kadar hizmet yaptın, Kürtler ne yaptı, o kadar oy çıktı oraya” dedi.
İktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerle ilgili örnekler veren Erdoğan’ın, “Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği belirtildi.
Bakanlara ulaşamamaktan ve taleplerini iletememekten şikâyetçi olan bazı milletvekilleri de, bakanların eskiden olduğu gibi nöbet usulü Meclis’e gelmelerini önerdi. Grup yönetimi, bu konuda bir çalışma yapılabileceği bilgisini verdi.
https://www.abcgazetesi.com/erdogankarninidoyuruyorsunuzyinedeoyvermiyor15710
Sedat Peker'in iddiaları sonrası Veyis Ateş ve Süleyman Özışık'ın arşivi ortaya saçıldı!75 izlenme
Çiftçi krizin eşiğinde!194 izlenme
Son Dakika: TÜİK, Ocak-Mart 2022 dönemine ilişkin GSYİH verilerini yayınladı.34 izlenme
İran Devrim Muhafızları: "İsrail'e yeni şok dalgası yolda"36 izlenme
Mersin'i hortum vurdu: 13 kişi yaralandı, 2000 hektar sera zarar gördü33 izlenme
Türkiye Karabağ’da ne kazandı? Rusya ile ilişkilerimiz ne olacak?82 izlenme
Fethullah Gülen Türkiye’ye iade edildi iddiasına yalanlama40 izlenme
WhatsApp'tan uyuşturucu ticareti yapan psikiyatristten itiraflar: "Çok para kazanınca daha fazla reçete yazdım"20 izlenme
Macaristan’da yakalanan Serdar Sertçelik’in ilk fotoğrafı ortaya çıktı
Duayen Profesör Metin Günday tek tek anlattı: "Raporda 7 hata var"
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Konkordato ilan eden firmalara hergün bir yenisi ekleniyor! ‘Anadolu kaplanı Denizli krizin pençesinde’