Tolgahan Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ERDOĞAN olan Soyadımın vermiş olduğu 21 yıllık yükten bugün kurtuldum. Açılan yeni EDevlet uygulaması ile 35 yıllık soyadımı bugün KILIÇDAROĞLU olarak değiştirdim.” dedi.

Tolgahan Kılıçdaroğlu’nun Çağdaş Halk Derneği Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Erzincanlılar Derneği ve Çamlıca Cem Evi Kültür Derneği Kurucu Yön. Kur. Başkanı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğu öğrenildi.
e Devlet ad soyadı değişikliği düzeltilmesi uygulaması sayesinde bugüne kadar 298 bin 670 kişi soyadını, 134 bin 818 kişi ise adını değiştirdi.
Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı değişikliği başvuruları, eDevlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık'a kadar yapabilecek.
İl ve ilçe idare kurulu kararıyla ad soyadı düzeltilmesi uygulaması sayesinde bugüne kadar 298 bin 670 kişi soyadını, 134 bin 818 kişi ise adını değiştirdi.
Yeniçağ
19 Mayıs kutlamasında büyük skandal! Gençliğe Hitabe'ye sansür uyguladılar!74 izlenme
AKP sağ olsun bugünleri de gördük: Elden 6 taksitle 10kg deterjan kuyruğu25 izlenme
Uğur Dündar’dan tarihi 'Sedat Peker' çıkışı45 izlenme
Eski AKP milletvekili ve Ziraat Bankası yöneticisi Veysi Kaynak'ın şirketinin borsadaki hisseleri fırladı!44 izlenme
Emekliye ek ödemede ayrıntılar belli oldu: İşte hesaplara yatırılacağı tarih27 izlenme
Erdoğan'ın kovduğu işçi konuştu 'Ahımızı aldı'195 izlenme
Ekvador'da Guayaguil belediye başkanı, İspanya'dan gelen uçağın inmesini önlemek için bakın ne yapmış !165 izlenme
Depremde 97 kişiye mezar olan binanın AKP'li müteahhidi serbest28 izlenme
İstanbul Çekmeköy’de askeri helikopter düştü! Vali Ali Yerlikaya: 4 asker şehit!
İliç felaketinde 6.65 tonluk ‘altın’ detayı! “AKP’ye soruyorum bu altınlar nerede?”
Sedat Peker’in iddialarının araştırılması için verilen önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!
İşte AKP'nin eğitim sistemi: İmam hatip seçmedi, açıkta kaldı!