Home
21 Kasım 2022 ( 34 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan Sisi ile görüşmesinin ardından Alpay'ın bu paylaşımı elden ele dolaşıyor


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sisi ile görüşmesinin ardından, AKP'li Alpay Özalan'ın geçmiş paylaşımı sosyal medyada elden ele dolaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya gelmesinin ardından, eski defterler açıldı. AKP'li Alpay Özalan'ın Sisi ile ilgili söylediği ifadeler yeniden gündeme geldi. Alpay, Türkiye'deki muhalefetin Mısır'da Sisi'yi desteklediğini iddia etmişti.

Erdoğan, Sisi için “Halkın yüzde 52’sinin oyunu almış Mursi’yi ve arkadaşlarını mahkum eden bir antidemokratla aynı masaya oturmam” demişti.

Ancak, dün Sisi ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Mısır lideriyle tokalaşması kamuoyunda tepki ile karşılaştı.

Gazeteci zafer Arapkirli de AKP'li milletvekili Alpay Özalan'ın Sisi ile ilgili kullandığı ifadeleri sosyal medyadan paylaştı. Alpay, geçmişte muhalefeti Sisi'nin tarafında olmakla suçlamıştı.

Alpay şunları söylemişti:

"Suriye'de Esed'in tarafındalar,
Mısır'da Sisi'nin tarafındalar,
Libya'da Hfter'in tarafındalar,
Muhalefet yapmıyorlar, açıkça Türkiye'nin çıkarlarına saldırıyorlar."

Arapkirli de Özalan'ın bu paylaşımını, "Defans elemanı bile ofsaytta" diyerek ti'ye aldı.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tahıl koridoru yeniden açılacak mı? Birleşmiş Milletler ve Türkiye Rusya'ya ne önerdi? HÜDA PAR Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu, Mansur Yavaş 'Şeref madalyasıdır' dedi Vatandaş artık bardakla satılan yağı bile veresiye alıyor! Ankara'da bir şeyler oluyor: AKP bırakıp kaçmaya mı hazırlanıyor?