Ankara'da MemurSen Genel Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası "İşin Geleceği: Tehditler ve Fırsatlar" konferansında konuşan Erdoğan, 31 Mart yerel seçiminde CHP’den Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan’ın belediyenin Suriyelilere yaptığı yardımları keseceğini açıklamasına değinerek, “Bolu'daki seçilmiş olan bir belediye başkanı, oradaki Suriyeliler için, 'Ben bunlara bir tas çorba vermem, buradan gönderirim' demişse de, biz onları da onların eline bırakmadan hükümet olarak valiliklerimiz kanalıyla aynen yedirmeye, içirmeye, giydirmeye devam edeceğiz” dedi.
"YSK SON NOKTAYI KOYACAK"
Yerel seçimlerin büyük bir katılımla gerçekleştiğini ve seçim dönemin bittiğini, herkesin işine gücüne yöneldiğini belirten Erdoğan, partisinin İstanbul’da seçimin iptali ve yenilenmesi için yaptığı başvuru için de, "YSK, son noktayı koyduğu zaman bizim için de bitmiştir. Ondan sonra yola devam.” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdogansuriyelileriyedirmeyeicermeyedevamedecegiz230962h.htm
ABD'den İran şehirlerine art arda saldırı25 izlenme
100 milyonluk cezaya bürokrat tesellisi: Şeriatın kestiği parmak acımaz!240 izlenme
AKP'de sekizinci başkan istifası geldi! Parti teşkilatı domino taşı gibi devriliyor: İlk resmi açıklama26 izlenme
Merkez’in denetimi AKP’li adaya emanet30 izlenme
Hayatını kaybeden oyuncu Turhan Kaya’nın oğlundan bomba iddialar! "Babam koronavirüs nedeniyle vefat etti fakat hem bizden hem de resmi kayıtlardan sakladılar"310 izlenme
Bloomberg: Ekonomik sıkıntılar artarken Erdoğan’a destek en düşük seviyeye indi61 izlenme
Özgür Demirtaş’dan ‘dolar’ çıkışı: Cin bir kere şişeden çıktı; elinizi yırtıp geçecek49 izlenme
15 Temmuz'u önceden bilmeyen (!) Erdoğan, neden 4 uçak hazırlattı?89 izlenme
AKP'li meclis üyesinden skandal açlık sınırı sözleri! "Kilosunun, 1.60’a göre diyelim bir 10 kilogram fazlalığı var. Bu ülkede açlık olsaydı boyuna göre fazlalığı olmazdı"
“FETÖ’ye 1 metrekare arsa vermedim” demişti… İşte Özhaseki’yi yalanlayan liste!
Bakan Tüfenkci: Çiftlik Bank gibi 11 girişim daha var!
Beren Saat: "Kadın hakları dedik, köprülere bak dediler"